Tampereen A-Kilta auttaa etänä

Tampereen A-Killan päivystävä puhelin arkisin klo 10-12

Huolestuttaako joku asia? Kaipaatko tietoa tai tukea? Haluaisitko jutella jonkun kanssa?
Mistä voisi saada ruoka-apua?

Meidän päivystävä ohjaaja on tavoitettavissa arkisin klo 10-12 puhelinnumerosta 040-595 8081. Häneltä voit saada tietoa ja apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Soita rohkeasti, me autamme sinua parhaamme mukaan

—————————-

MM-ryhmä jatkuu etänä 20.3. alkaen

Nykytilanne pakottaa keksimään uusia vertaistuen keinoja ja tästä johtuen päätimme jatkaa MM-ryhmää etänä. Ryhmän tapaamiset pidetään skypen kautta joka perjantai 20.3. alkaen klo 17.30. Ryhmä jatkaa etänä niin kauan kuin on tarvetta.
Etäryhmään osallistujalla pitää siis olla skype-sovellus asennettuna joko puhelimeen tai koneelle. Osallistuminen skype-ryhmään vaatii sen, että ryhmäläinen antaa yhteystietonsa (sähköpostiosoite tai puhelinnumero) MM-ryhmän ohjaajalle Tonille puh.  046 5801775.  Tonille voi soittaa koska tahansa ja kysellä lisätietoja ja ohjeita etäryhmään osallistumisesta.  Etäryhmä toimii samalla tavalla kuin muutenkin eli luottamuksellinen ja suljettu vertaistukiryhmä, aiheet menevät MM-ryhmä kevään aikataulujen mukaan. Lisätietoja voi kysellä myös järjestökoordinaattorilta: Elena Martikainen puh. 040 529 0775

—————————-

Kitararyhmän etätapaamiset

Onko tylsää eikä mitään tekemistä kotona? Meillä on sinulle ratkaisu: tule meidän kitararyhmään opettelemaan kitaran soittoa opettajan avustuksella!

A-Killan kitararyhmä kokoontuu tällä hetkellä etänä. Ryhmään osallistuminen ei vaadi muuta kuin sähköpostitilin! Ryhmässä saat kitarasoiton opettajalta opetusmateriaalia, opetusvideoita ja palautetta sun edistymiseen. Lisäksi voit jutella muiden ryhmäläisten kanssa.
Jos haluat liittyä mukaan kitararyhmään, laita sähköpostiviestiä opelle: skebaskula@hotmail.com

Tule mukaan oppimaan uusia taitoja