ITUA-hanke (isille tukea arkeen) käynnistyi

ITUA-hanke (isille tukea arkeen) käynnistyi

ITUA-hanke käynnistyi maaliskuun alussa. Kolmivuotisen hankkeen tarkoituksena on kehittää malli isien tukemiseen Pirkanmaalla, kun isän kumppanilla tai lapsella (0-29 v.) on mielenterveys- tai päihdeongelmia. Malli kehitetään yhteistyössä pirkanmaalaisten Tampereen ulkopuolella olevien kuntien ja niissä toimivien yhteistyötahojen kanssa. Hankkeen kohdekuntia ovat Akaa, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Parkano, Pälkäne, Ruovesi, Valkeakoski, Virrat ja Ylöjärvi.

Lisätietoja hankkeesta löytyy Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry:n sivuilta osoitteesta: www.finfamipirkanmaa.fi/itua-hanke/

Isät, voitte ottaa jo yhteyttä

Jo nyt hankkeen alkumetreillä on tarjolla keskustelutukea, neuvontaa ja tietoa kaikille isille, joiden puolisolla tai lapsella (alle 30 v.) on mielenterveys- tai päihdeongelmia. Soita, laita viestiä, Whatsappia tai sähköpostia.

ITUA-hankkeen yhteystiedot

Tiina Vartiainen (vastaava hanketyöntekijä)
p. 050 448 8134
tiina.vartiainen@finfamipirkanmaa.fi

Jukka Törrö (hanketyöntekijä)
p. 040 719 9355
jukka.torro@finfamipirkanmaa.fi