Tampereen A-Killan vertaischat aloittaa Tukinetissä 6.4.!

Kaikilla on mahdollisuus muutokseen.
Päihteiden käytön vähentämisessä tai lopettamisessa on olennaisesti kyse muutoksesta. Muutos on kenelle tahansa vaikeaa yksin, siksi on tärkeää hakea apua ja tukea muilta ihmisiltä.

Tampereen A-Killan vertaischat tarjoaa sinulle tukea, kun haluat päihderiippuvuudesta eroon. Vertaischatissa on aina keskustelemassa kanssasi vertainen, joka auttaa sinua eteenpäin muutoksessasi. Keskustellaan erilaisista päihteisiin liittyvistä aiheista joka viikko.

Pääset osallistumaan ryhmächatiin tästä linkistä:

Mahdollisuus muutokseen vertaischat

Mahdollisuus muutokseen -vertaischat on auki joka maanantai klo 12-14, voit tulla ryhmächattiin keskustelemaan nimimerkillä, ei vaadi rekisteröitymistä. Vertaischat on avoin kaikille, jotka kaipaavat keskustelua päihteisiin ja riippuvuuteen liittyvistä asioista.

Laita päivämäärä kalenteriin ja tule juttelemaan