Tukea Taysissa hoitosuhteessa oleville lapsille, nuorille ja heidän perheilleen

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n ”Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi” -projekti tarjoaa tukea ja vapaa-ajan toimintaa perheille, joiden lapsi tai nuori on Taysin asiakas (joko poliklinikkakäyntejä tai osastojaksoja).

Hallituksen koronavirus-pandemian ohjeistuksen mukaisesti projektin kaikki tapahtumat on peruttu 13.5. asti. Työmme kuitenkin jatkuu. Facebook-sivullamme ”Kivaa tekemistä sairaala-arjen vastapainoksi” julkaistaan teidän iloksenne viikottain Sorin Sirkuksen ja Sairaalaklovnien meille tekemät videot sekä paljon vinkkejä tässä poikkeustilanteessa jaksamiseen.

Projektityöntekijä on täällä juuri teitä varten. Jos joku asia mietityttää tai haluat keskustella, ota rohkeasti yhteyttä: Sanna Maja, projektityöntekijä, sanna.maja@tampereenlastenklinikantuki.fi tai puh. 050 573 0891.