Tuo järjestösi mukaan Pirkanmaan Voi hyvin -viikkoon!

Tuo järjestösi mukaan Pirkanmaan Voi hyvin -viikkoon!

Suomalainen yhteiskunta on nyt suurten haasteiden edessä ja ihmisten jaksaminen on koetuksella. Luonnon ja ulkoilun tuottama hyvinvointi on poikkeustilanteessa tärkeämpää kuin koskaan.

Tästä syystä haastamme Pirkanmaalla toimivat järjestöt viettämään kanssamme Voi hyvin -viikkoa 1.-7.6. Voit osallistua viikkoon järjestämällä hyvinvointiaiheisen tempauksen omalla alueellasi. Ilmoittautumisohjeet löydät alla.

Viikon teemana on ”Luonto hyvinvoinnin lähteenä”.  Tempauksissa ihmisille voi tarjota esimerkiksi hyvinvointiaiheisia verkkoluentoja ja live-lähetyksiä, hauskoja tehtäviä ulkoilmassa, podcasteja, ulkoilureittejä ja paljon muuta. Kaikki tapahtuu luonnollisesti koronarajoitusten puitteissa.

Mikäli olet joka tapauksessa järjestämässä Pirkanmaalla 1.-7.6. hyvinvointiaiheista toimintaa, voit hyvin ilmoittaa senkin Voi hyvin -viikkoon mukaan.

Voi hyvin -viikossa mukana olo on maksutonta. Järjestettävien tempausten tulee myös olla maksuttomia kävijöilleen.

Ilmoittautumisohjeet:

  1. Täytä ilmoittautumislomake 12.5. mennessä.
  2. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Lähellä.fi:hin ilmoittamaan tapahtuma 13.5. mennessä.
  3. Ohjausnäkymässä valitse Tapahtumat -välilehdeltä ”Lisää uusi”
  4. Täytä tapahtumatiedot huolellisesti ja lisää Luokittelut-välilehdeltä asiasanaksi ”voi hyvin viikko”.
  5. Paina lopuksi vihreää Julkaise-nappia oikeassa palkissa. Voit myös tallentaa luonnoksen ja käydä muokkaamassa sitä myöhemmin ja julkaista vasta sen valmistuttua.
  6. Voi hyvin!

Yhdessä olemme enemmän

Voi hyvin -viikon koordinoinnista vastaa Artteli-kumppanuusyhdistys. Jokainen mukana oleva taho kuitenkin vastaa oman tempauksensa järjestämisestä ja siitä ilmoittamisesta Lähellä.fi-palvelussa. Arttelilta saat tähän tukea ja apua.

Artteli-kumppanuusyhdistys on yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa järjestänyt Voi hyvin -päivää Tampereella Kumppanuustalo Arttelissa kolme kertaa. Tänä vuonna yleisötapahtumaa ei voi kumppanuustalossa koronarajoitusten vuoksi järjestää.

Ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen on kuitenkin ajankohtaisempaa kuin kertaakaan aiemmin. Nyt on järjestöille hyvä hetki tuoda yhdessä esiin tärkeää työtään ja tapoja huolehtia ihmisten hyvinvoinnista. Ole siis mukana Voi hyvin -viikossa ja tuo toimintaasi näkyväksi!

Pidetään yhdessä toisistamme huolta.

 

Lisätietoja:

Tero Hannula
Talo- ja markkinointivastaava
tero.hannula@artteli.fi
p. 050 447 1030