Mielen Avoin Opisto availee oviaan

Olemme päässeet kevääseen saakka, ja pian
Mielen Avoin Opisto availee varovasti oviaan…

Hallituksen julistamien kokoontumisrajoitusten purku käynnistyy porrastetusti 14.5.20 alkaen. Myös Mielen Avoimessa Opistossa kasvokkaiset tapaamiset käyvät joiltain osin taas mahdollisiksi.

Julkistamme kesäohjelmaa kotisivuilla: www.mielen.fi/mielen-avoin-opisto/ ja Facebookissa: Mielen Avoin Opisto – Recovery College sitä mukaan, kun se vahvistuu. Lisäksi tiedotusta löytyy Tampereen Mielenterveyskahvila sivulla.

Kesällä Mielen Avoimen Opiston kesätoiminta painottuu ulkoiluun lähiluonnossa. Kesäkuusta alkaen on mahdollista myös kokoontua sisätiloissa. Joudumme rajaamaan omissa tiloissamme olevien ryhmien kokoa, jotta saamme ylläpidettyä turvalliset välimatkat ihmisten välillä. Samalla etäalustojen hyödyntäminen jatkuu. Jo käynnissä olevien ryhmien tilanteista ilmoittelemme sitä mukaa, kun jatkosuunnitelmat niiden osalta varmistuvat. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja huomioimme niitä toiminnan suuntaamisessa.

Tärkeää: Jotta toimintojen avaaminen ei vaarantaisi kenenkään terveyttä ja turvallisuutta, meiltä jokaiselta tarvitaan erityistä vastuullisuutta:
– Mukaan kasvokkaisiin kohtaamisiin ei voi tulla edes lievissä flunssan oireissa. Ethän osallistu, mikäli epäilet vointiasi.
– Riskiryhmäläisiä pyydämme harkitsemaan osallistumistaan kasvotusten tapahtuvaan toimintaan. Erityisen alttiissa asemassa ovat yli 70-vuotiat.
– Jokaisen tulee harjoittaa tarkkaa hygieniaa: tiheää käsien pesua ja desinfioimista, hihaan aivastamista ja wc:n huuhtelua kansi kiinni
– Pidämme 1-2 metrin turvavälit toisiimme.

Toivomme kuulevamme sinusta ja näkevämme mahdollisuuksien mukaan! Kyselethän lisää tai kerro ajatuksistasi ja toiveistasi!

Suvi Nousiainen 050 323 7588
Marja Holkeri 050 343 9465
Jari Kurvinen 050 3770462
Heini Laukkanen 050 323 3944
Aksu Piippo 050 303 6098
Eva Romi 050 380 3456
Jenni Verno 050 358 9844
(etunimi. sukunimi@mielen.fi)

Osallistujamme voivat yhä myös liittyä mukavaan yhteisöön, Mielen Avoimen Opiston suljettu keskusteluryhmään.
Sivuilta löytyy toiveikasta ja vahvistavaa sisältöä, ja osallistua voi itselleen sopivalla tavalla.