Kaipaatko tukea? Soita Lähellä-keskukseen!

Kaipaatko tukea? Soita Lähellä-keskukseen!

Järjestöjen toiminnan, tuen ja tapahtumien pariin ohjaava Lähellä-keskus palvelee puhelimitse ja WhatsAppissa maanantaista keskiviikkoon klo 9-14.. Sinne voi soittaa tai laittaa viestiä kaikki Pirkanmaalla asuvat, jotka miettivät, mistä saisivat tukea tilanteeseensa tai löytäisivät itselleen tekemistä. Lähellä-keskus palvelee niin tukea etsiviä kuin myös niitä kuntalaisia, jotka haluaisivat tarjota tukeaan esimerkiksi vapaaehtoistehtävien muodossa.

Omasta tilanteestaan voi kertoa juuri sen verran kuin itse haluaa ja yhteyttä voi ottaa anonyymisti. Etsimme järjestöjen ja yhteisöjen toiminnasta ja tukimuodoista jokaisen tilanteeseen sopivan ja ohjaamme sen pariin. Puhelimeen voi soittaa myös jos tarvitsee neuvoa Lähellä.fi-verkkopalvelun itsenäisessä käytössä tai ei löydä sieltä etsimäänsä.

Neuvomme Lähellä-keskuksessa myös ohjaustyötä tekeviä ammattilaisia ja yhdistystoimijoita löytämään eri kävijöiden ja asiakkaiden tilanteisiin sopivaa järjestöjen tukea ja toimintaa.

Lähellä-keskus palvelee numerossa 050 323 3773 ma-ke 9-14. Viestejä voi lähettää myös muina ajankohtina ja niihin vastataan keskuksen aukioloaikana. Lähellä-keskukseen voi myös halutessaan jättää viestillä takaisinsoittopyynnön.

Ollaan yhteydessä!

 

 

Asiasanat

korona, apua, puhelinneuvonta,