Yhteistyön satoa ja huomisen haravointia: Järjestö 2.0 päätösseminaari

Yhteistyön satoa ja huomisen haravointia: Järjestö 2.0 päätösseminaari

Pirkanmaan Järjestö 2.0 -hanke on kylvänyt järjestöyhteistyön siemeniä maakunnassa kolmen vuoden ajan. Mitä jäi käteen? Mikä on järjestöjen rooli nyt alkavassa uudessa sote-uudistuksessa? Miten mietimme uusia toimintatapoja ja kumppanuuksia jatkossa? Näitä asioita pohditaan jo perinteeksi muodostuneessa järjestöjen maakuntafoorumissa, joka tällä kertaa on Järjestö 2.0 -hankkeen päätösseminaari. Tervetuloa kakkukahveille korjaamaan yhteistyön satoa ja haravoimaan huomisen järjestöyhteistyön mahdollisuuksia.

Päätösseminaari järjestetään keskiviikkona 23.9.2020 klo 9.30–12 Kulttuuritalo Laikussa (Keskustori 4, Tampere). 

Koronatilanteen vuoksi seminaari toteutetaan turvavälejä noudattaen ja rajatulla osallistujamäärällä. Paikan päälle ilmoittautuneista mahtuu mukaan 40 ensimmäistä. Seminaaria voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä. Muistathan ilmoittautua myös etäosallistujaksi, jolloin saat verkkolähetyksen linkin sähköpostiisi. Kaikki ilmoittautumiset seminaariin 15.9. mennessä. Ilmoittaudu tästä linkistä

Ohjelma:

Aamiaista ja kakkukahvit

Dosentti Jorma Niemelä: Järjestöt sote-maakuntaa rakentamassa

Sote-muutosjohtaja Jaakko Herrala: Järjestöt sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksessa Pirkanmaalla

Projektipäällikkö Tomi Kuhanen: Järjestö 2.0 -hankkeen satoa 

Arttelin toiminnanjohtaja Nina Lindberg ja kansalaistoiminnan koordinaattori Riitta Kurki: Miten tästä eteenpäin? Tulevaisuuden järjestöyhteistyö  

Ilmoittaudu tästä linkistä