Äänestä Järjestöedustamon vaaleissa 8.12.

Äänestä Järjestöedustamon vaaleissa 8.12.

Tampereen Järjestöedustamo on aloittamassa uutta toimintakautta ja nyt sinulla on järjestötoimijana mahdollisuus vaikuttaa kuka edistää järjestö-kaupunkiyhteistyötä Tampereella!

Järjestöedustamon vaalit järjestetään 8.12. klo 15-18 Tampereen kaupungin virastotalolla (Aleksis Kiven katu 14).  Järjestön äänioikeutta käyttävällä tulee olla mukanaan valtakirja. Valtakirjassa voit valita järjestösi toimintakentän mukaisesti ne kategoriat, joissa järjestösi äänestää.

Järjestöedustamoon ehdolla olevat henkilöt löytyvät Järjestöedustamon vaalisivuiltaSivuilta löydät myös käytännön ohjeet vaalipäivää varten.

Tänä vuonna koronapandemian johdosta vaalien yhteydessä ei järjestetä kaupungin kumppanuusfoorumia, vaan vaalien tulos julkistetaan klo 19 suorassa verkkolähetyksessä Kulttuuritalo Laikusta. Koronapandemian takia tilaisuuteen ei voi osallistua paikan päällä.

Linkki lähetykseen: https://youtu.be/a96fWXjzXII

Järjestöedustamon tehtävänä on arvioida ja kehittää kaupunki–järjestö -yhteistyötä monipuolisesti ja pitkäjänteisesti. Edustamo mahdollistaa järjestöjen osallistuminen vahvemmin kaupungin strategisten osa-alueiden arviointiin ja kehittämiseen asiantuntijaelimenä. Erittäin tärkeässä roolissa Järjestöedustamon toiminnassa on kuntalaisten hyvinvointiin ja arjessa pärjäämiseen liittyvän tiedon kokoaminen ja tiedon hyödyntäminen järjestöjen ja kaupungin kumppanuuden kehittämisessä.

 

Lisätietoa:
Järjestöedustamon kotisivut ja vaalisivut