Ilmoita joulun ajan avoimet ovet ja palvelut Lähellä.fi-palveluun 15.12. mennessä

Ilmoita joulun ajan avoimet ovet ja palvelut Lähellä.fi-palveluun 15.12. mennessä

Onko järjestöllänne tarjolla juttuseuraa joulun aikana? Ovatko ovenne avoimet?

 

Keräämme joulun ajan avoimia ovia, toimintaa ja palveluita Lähellä.fi-verkkopalveluun ja esitteeseen ”Joulun ajan avoimet ovet ja palvelut”, joka tulee jaettavaksi Tampereella. Jaamme esitettä mm. Tampereen kaupungin maskijakelussa ja ruokakassien mukana. Verkkopalvelussa tieto tulee näkyviin etusivulle joulun ajaksi.

 

Mikäli järjestöllänne on avointa toimintaa, puhelin- tai chat-palvelu 23.12.-7.1., voit ilmoittaa sen mukaan Lähellä.fi:ssä sekä ”Joulun ajan avoimet ovet ja palvelut”-esitteeseen seuraavia ohjeita noudattaen:

  1. Jätä tieto Lähellä.fi-palveluun osoitteessa: https://lahella.fi/tietoa-palvelusta/ilmoita-uutinen-tai-tiedote/ *
  2. Täytä tiedot huolellisesti, kerro otsikossa mikä on avoinna ja milloin ja lisää asiasanaksi ”poikkeusajan joulu”. Sisältöön voit lisätä tarkemmat tiedot tai osoitteen.
  3. Aseta kuva omalle tapahtumallesi/toiminnallesi oikeasta palkista kohdasta ”kuva”.
  4. Paina lopuksi Lähetä-nappia lomakkeen lopussa.
  5. Tieto näkyy ylläpidon tarkistuksen jälkeen Lähellä.fi-verkkopalvelussa, nousee esiin etusivuille ja lisätään ”Joulun ajan avoimet ovet ja palvelut”-esitteeseen.

15.12. mennessä ilmoitetut tiedot ehtivät mukaan esitteesseen. Lähellä.fi:hin tapahtumia voi kuitenkin ilmoittaa tämänkin jälkeen

 

* Jos olet jo rekisteröitynyt Lähellä.fi-palveluun, voit jättää uutisen, toiminnan tai tapahtuman myös rekisteröityneenä käyttäjänä. Muista liittää ”Luokittelut”-välilehdellä asiasanaksi ”poikkeusajan joulu”.