Ilmoita tapahtumasi tai toimintasi 8 päivää lähelläsi -tapahtumakokonaisuuteen

Ilmoita tapahtumasi tai toimintasi 8 päivää lähelläsi -tapahtumakokonaisuuteen

Arttelissa on perinteisesti ystävänpäivänä järjestetty Enemmän yhdessä -tapahtuma. Tänä vuonna järjestämme yhden tapahtuman sijaan ”8 päivää lähelläsi”-tapahtumakokonaisuuden 10.-17.2.2021. Aikavälillä vietetään laskiaista ja ystävänpäivää.

Raskas koronavuosi, eristäytyminen ja kosketuksen puute ovat varmasti jättäneet jälkensä meihin kaikkiin. On tärkeää muistaa ja muistuttaa toisiamme siitä, että olemme tässä maailmassa yhdessä ja meillä kaikilla on kaipuu toistemme lähelle. Ja toisaalta tämä aika on opettanut meille, että on monia tapoja olla yhdessä, monia tapoja olla lähellä.

Nyt on järjestöille hyvä hetki tuoda yhdessä esiin tärkeää työtään ja näyttää millainen rooli kolmannella sektorilla on ihmisten kohtaamisessa. Ole siis mukana ”8 päivää lähelläsi” -kokonaisuudessa ja tuo toimintaasi näkyväksi!

Pidetään yhdessä toisistamme huolta.

8 päivää lähelläsi -teeman toimintaperiaate 

”8 päivää lähelläsi” -toiminta ja -tapahtumat syötetään Lähellä.fi -palveluun (ohjeet alla). Tapahtumakokonaisuudelle luodaan omat teemasivut. Teemasivuilta löydät myös tapahtuman tiedotusmateriaalia.

Jokainen mukana oleva yhteisö syöttää tiedot tapahtumasta Lähellä.fi-palveluun, jolloin kaikki toiminta löytyy yhdestä paikasta. Lisäksi jokainen mukana oleva yhteisö voi itsenäisesti lisätä ja muokata omaa sivustolle ilmoitettua toimintaansa.

Tapahtumakokonaisuuteen voivat osallistua yhteisöt, jotka ovat voittoa tavoittelemattomia – esimerkiksi yhdistykset, julkisyhteisöt, kansalaisaktiivit, puolueet, seurat ja oppilaitokset.

”8 päivää lähelläsi” noudattaa Lähellä.fi -palvelusta vastaavan Artteli-kumppanuusyhdistyksen eettistä ohjetta, johon pyydämme jokaista mukana olevaa tahoa tutustumaan.

Mikäli järjestöllänne on yhdessä tekemiseen, ihmisten kohtaamiseen poikkeuksellisena aikana ja läheisyyteen liittyvää ohjelmaa tai toimintaa 10.-17.2.2021., voit ilmoittaa sen mukaan 8 päivää lähelläsi  -kokonaisuuteen Lähellä.fi:ssä seuraavia ohjeita noudattaen:

Ilmoittautumisohjeet: 

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Lähellä.fi:hin ilmoittamaan ”tapahtuma” tai ”toiminta*.
  2. Ohjausnäkymässä valitse Tapahtumat tai Toiminta -välilehdeltä ”Lisää uusi”
  3. Täytä tapahtumatiedot huolellisesti ja lisää Luokittelut-välilehdeltä asiasanaksi ”8 päivää lähelläsi”.
  4. Aseta kuva omalle tapahtumallesi/toiminnallesi oikeasta palkista kohdasta ”artikkelikuva”.
  5. Paina lopuksi vihreää Julkaise-nappia oikeassa palkissa. Voit myös tallentaa luonnoksen ja käydä muokkaamassa sitä myöhemmin ja julkaista vasta sen valmistuttua.
  6. Tapahtuma näkyy nyt Lähellä.fi-verkkopalvelussa ja nousee esiin pienellä viiveellä 8 päivää lähelläsi -tapahtumakokonaisuuden sivuille.

* Tapahtuma on kertaluonteinen. Toiminta on useamman kerran tapahtuvaa toimintaa (esimerkiksi viikon aikana joka päivä avoinna oleva toiminta). 

20.1.  mennessä ilmoitetut tapahtumat ehtivät mukaan painettuun markkinointiin. Lähellä.fi:hin tapahtumia voi kuitenkin ilmoittaa tämänkin jälkeen.

Tarkoituksena on, että viikon aikana ei kerätä suurta joukkoa ihmisiä yhteen paikkaan, vaan toiminnan on hyvä olla pienimuotoista tai vaihtoehtoisesti joko virtuaaliseseti, tai suurella ulkoalueella tapahtuvaa toimintaa, joissa turvavälejä voi helposti noudattaa.

Voit myös luoda viikolle toimintaa, johon voi osallistua koska tahansa (esim. luontopolut, verkkoluennot jne). Joka tapauksessa on tärkeää, että jokainen yhteisö sitoutuu korona-ajan hygienia- ja turvallisuusohjeisiin.

Tapahtumakokonaisuutta koordinoi Artteli-kumppanuusyhdistys. Lisätietoja:

Tero Hannula
Talo- ja markkinointivastaava
Artteli-kumppanuusyhdistys
0504471030
tero.hannula@artteli.fi

8 päivää lähelläsi teeman kuvitus