Kangasalan kaupungin uusi järjestöyhteistyön ohjeen ensimmäinen vaihe on valmis

Kangasalan kaupungin uusi järjestöyhteistyön ohjeen ensimmäinen vaihe on valmis

Kangasalan kaupungin vasta valmistuneen järjestöyhteistyön ohjeen tarkoituksena on koota kaupungin ja järjestöjen välisen yhteistyön periaatteet yhteen, helpottaa tiedon löytymistä ja vahvistaa kaupunkilaisten osallisuutta.

Ohjeesta muodostuu elävä virtuaalinen ja monimediainen dokumentti ja sitä kehitetään parasta aikaa. Valmis järjestöyhteistyön ohje tulee sisältämään videoita, virtuaali- ja livetapaamisia, sekä järjestöyhteistyötä aktivoivaa ja kehittävää toimintaa. Osana järjestöyhteistyön kehittämistä kehitetään myös kaupungin ja järjestöjen yhteistä Kulttuuri- ja hyvinvointori tapahtumaa.

Tutustu Kangasalan järjestöyhteistyön ohjeeseen alla olevasta linkistä.
https://www.kangasala.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/hyvinvointi/jarjestoyhteistyon-ohje/