Oletko työikäinen sydänsairas ja arastelet tai pelkäät liikuntaa? Vastaa kyselyyn.

Olet 40–68-vuotias työikäinen, sairastat sepelvaltimotautia tai eteisvärinää ja arastelet tai pelkäät liikkumaan lähtemistä. Tämä on sinulle.

Kerro meille, mitä haluaisit harrastaa ja siten hoitaa sairauttasi. Meidän mielestämme liikunnan kuuluu olla myös mukavaa! Motivaatio ja into liikkumiseen kasvaa, kun löytää juuri itselleen hyvän liikkumisen muodon.

Vastaa Sydänjärjestön lyhyeen kyselyyn täällä 1.3.2021 mennessä:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Vastauksesi on meille arvokas. Kehitämme kurssitoimintaamme vastausten perusteella. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan uusi Sydänliiton ja Satokausikalenterin Kaikkea hyvää -ruokakirja. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn loppuun. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kiitos osallistumisestasi!

 

Lisätietoja:

Tampereen Sydänyhdistys, tampere@sydan.fi