Ilmoita tapahtumasi tai toimintasi Voi Hyvin! -viikkoon

Ilmoita tapahtumasi tai toimintasi Voi Hyvin! -viikkoon

Aiemmin Voi hyvin -päivänä Kumppanuustalo Arttelissa järjestetty tapahtuma päätettiin viime vuonna järjestää tapahtumaviikkona koronaepidemian alettua. Ensimmäinen Lähellä.fi-palvelussa koottu teemaviikko keräsi satoja osallistujia ja toiminnan hajauttaminen turvallisesti useammalle päivälle toimi erinomaisesti! Voit tutustua vuoden 2020 tapahtumaviikon yhteenvetoon täällä. Tänä vuonna Voi Hyvin! -viikko järjestetään myös teemaviikkona 31.5.-6.6. (HUOM! muuttunut aika). Haluatko osallistua viikon teeman suunnitteluun tai ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan tapahtumaviikolle?

Tapahtumaviikko on järjestöille hyvä hetki tuoda yhdessä esiin tärkeää työtään ja näyttää millainen rooli kolmannella sektorilla on ihmisten kohtaamisessa. Tule siis mukaan Voi hyvin! -viikkoon ja tuo toimintaasi näkyväksi!

Pidetään yhdessä toisistamme huolta.

Suunnitellaan yhdessä!

Järjestämme keskiviikkona 10.3. klo 09:00  Arttelin aamukahveilla Teamsissa ensimmäisen tapaamisen Voi Hyvin! -viikon parissa. Tapaamisessa

  • luomme tapahtumaviikon teeman (viime vuonna ”Luonto hyvinvoinnin lähteenä”),
  • tutustumme tarkemmin Lähellä.fi-palvelun ilmoitusmahdollisuuksiin ja
  • keskustelemme tapahtuman markkinoinnista.

Tästä linkistä voit ilmoittautua mukaan tapahtumaviikon tiedotuslistalle ja/tai ilmoittautua mukaan Voi hyvin! -viikon ensimmäiseen tapaamiseen.

 

Voi Hyvin! -viikon toimintaperiaate

Voi Hyvin! -viikon toiminta ja tapahtumat syötetään Lähellä.fi -palveluun (ohjeet alla). Tapahtumakokonaisuudelle luodaan omat teemasivut. Teemasivuilta löydät myös tapahtuman tiedotusmateriaalia.

Jokainen mukana oleva yhteisö syöttää tiedot tapahtumasta Lähellä.fi-palveluun, jolloin kaikki toiminta löytyy yhdestä paikasta. Lisäksi jokainen mukana oleva yhteisö voi itsenäisesti lisätä ja muokata omaa sivustolle ilmoitettua toimintaansa.

Tapahtumaviikkoon voivat osallistua yhteisöt, jotka ovat voittoa tavoittelemattomia – esimerkiksi yhdistykset, julkisyhteisöt, kansalaisaktiivit, puolueet, seurat ja oppilaitokset.

Voi Hyvin! -viikko noudattaa Lähellä.fi -palvelusta vastaavan Artteli-kumppanuusyhdistyksen eettistä ohjetta, johon pyydämme jokaista mukana olevaa tahoa tutustumaan.

Mikäli järjestöllänne on yhdessä tekemiseen, ihmisten kohtaamiseen poikkeuksellisena aikana ja hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa tai toimintaa 31.5.-6.6., voit ilmoittaa sen myös suoraan mukaan Voi Hyvin! -viikkoon Lähellä.fi:ssä seuraavia ohjeita noudattaen:

Ilmoittautumisohjeet: 

  1. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Lähellä.fi:hin ilmoittamaan ”tapahtuma” tai ”toiminta*.
  2. Ohjausnäkymässä valitse Tapahtumat tai Toiminta -välilehdeltä ”Lisää uusi”
  3. Täytä tapahtumatiedot huolellisesti ja lisää Luokittelut-välilehdeltä asiasanaksi ”Voi hyvin viikko”.
  4. Aseta kuva omalle tapahtumallesi/toiminnallesi oikeasta palkista kohdasta ”artikkelikuva”.
  5. Paina lopuksi vihreää Julkaise-nappia oikeassa palkissa. Voit myös tallentaa luonnoksen ja käydä muokkaamassa sitä myöhemmin ja julkaista vasta sen valmistuttua.
  6. Tapahtuma näkyy nyt Lähellä.fi-verkkopalvelussa ja nousee esiin Voi Hyvin! -viikon sivuille niiden auettua.

* Tapahtuma on kertaluonteinen. Toiminta on useamman kerran tapahtuvaa toimintaa (esimerkiksi viikon aikana joka päivä avoinna oleva toiminta). 

30.4.  mennessä ilmoitetut tapahtumat ehtivät mukaan painettuun markkinointiin. Lähellä.fi:hin tapahtumia voi kuitenkin ilmoittaa tämänkin jälkeen.

Tarkoituksena on, että viikon aikana ei kerätä suurta joukkoa ihmisiä yhteen paikkaan, vaan toiminnan on hyvä olla pienimuotoista tai vaihtoehtoisesti joko virtuaaliseseti, tai suurella ulkoalueella tapahtuvaa toimintaa, joissa turvavälejä voi helposti noudattaa.

Voit myös luoda viikolle toimintaa, johon voi osallistua koska tahansa (esim. luontopolut, verkkoluennot jne). Joka tapauksessa on tärkeää, että jokainen yhteisö sitoutuu korona-ajan hygienia- ja turvallisuusohjeisiin.

Tapahtumakokonaisuutta koordinoi Artteli-kumppanuusyhdistys.

Lisätietoja:

Tero Hannula
Talo- ja markkinointivastaava
Artteli-kumppanuusyhdistys
0504471030
tero.hannula@artteli.fi

 

Asiasanat

voi hyvin viikko,