Pirkanmaan sote-järjestöfoorumin 25.2. kuulumisia

Pirkanmaan sote-järjestöfoorumin 25.2. kuulumisia

Pirkanmaan sosiaali- ja terveysjärjestöille tarkoitettu järjestöfoorumi kokoontui torstaina 25.2. Teamsin kautta. Tilaisuuden aiheena oli ajankohtaiset asiat Pirkanmaan sotesta, järjestöjen sote-muutostukikokonaisuus sekä Pirkanmaan kansalaistoiminnan koordinaatio ja yhteisökeskukset. Tilaisuuden järjestämisestä vastasivat yhteistyössä Artteli-kumppanuusyhdistys ja Pirkanmaan liitto.

Tilaisuudessa kuultiin ajankohtaisia asioita Pirkanmaan sotesta sote-muutosjohtaja Jaakko Herralalta sekä projektipäällikkö Eeva Halmeelta. Uudesta vuoden vaihteesta alkaneesta järjestöjen sote-muutostukikokonaisuudesta kertoi järjestöasiantuntija Niina Salo-Lehtinen.

Suunnitelmia tulevaisuuden sote-keskusten kansalaistoiminnan koordinaatiosta ja yhteisökeskuksista esitteli Milja Koljonen. Tämän jälkeen osallistujat pääsivät kertomaan kunta-järjestöyhteistyön haasteista ja onnistumisista sekä toiveistaan liittyen peruspalveluiden kanssa tehtävään yhteistyöhön. Kyselyyn voit vastata myös jälkikäteen tämän verkkolomakkeen kautta 12.3. mennessä.

Seuraava sote-järjestöfoorumi järjestetään 17.5. klo 12 Teamsin välityksellä.

Tilaisuuden diaesitykset

Pirkanmaan sote-uudistus Jaakko Herrala

Järjestöfoorumi 25.2.2021 Eeva Halme

Pirkanmaan sote-järjestöfoorumi Niina Salo-Lehtinen

Järjestöfoorumi työpaketti 10 Milja Koljonen

 

Sote-järjestöfoorumin tiedotuslistalle voi ilmoittautua verkkolomakkeen kautta. Tiedotuslistan kautta saat tietoa sote-järjestöfoorumeista sekä muista ajankohtaisista asioista liittyen Pirkanmaan sote-asioihin.