Poweria!-hankkeen infotilaisuus 26.3.2021 klo 9

Poweria!-hankkeen infotilaisuus 26.3.2021 klo 9

Poweria!-hanke on Kehitysvammaisten Palvelusäätiön helmikuussa 2021 alkanut hanke, Poweria! – hankkeessa tuetaan monikulttuurisia, tukea tarvitsevia henkilöitä löytämään oma opiskelu– ja työelämäpolkunsa. Tuen tarve voi liittyä lievään kehitysvammaan, oppimisvaikeuksiin, nepsykirjoon tai muutoin vahvaan tuen tarpeeseen.

Hankkeessa järjestetään maksutonta Poweria! – valmennusta, joka koostuu yksilö- ja ryhmävalmennuksesta. Valmennus vahvistaa kohderyhmän itsetuntemusta, vahvuuksia sekä sosiaalista osallisuutta oikeanlaisen ja riittävän tuen avulla.

Tule kuulemaan lisää hankkeesta sekä hankkeen valmennuksista 26.3.2021 klo 9-10.

Ilmoittaudu info-tilaisuuteen linkistä:
https://www.lyyti.in/powerianinfo

Voit ilmoittautua myös hankkeen kotisivulta:
www.kvps.fi/poweria/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!