Osviitta toimii etänä, paikanpäällä ja chatissa

Pirkanmaan Mielenterveys ry:n

kriisikeskus Osviitassa toimintamme jatkuu poikkeusoloissakin. Otamme asiakkaita vastaan mielellään etäyhteyksillä, joko videoyhteydellä tai puhelimitse. Etäyhteyksiä varten asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään erityistä. Toimiva mobiililaite, esim. älypuhelin tai tabletti riittää. Me virittelemme yhteyden ja lähetämme osallistumislinkin.

Myös asiakaskäynnit Osviitassa onnistuvat edelleen. Kiinnitämme erityistä huomiota terveyteen ja turvallisuuteen. Voit tulla meille, kun sinulla ei ole hengitystieoireita, et ole karanteenissa ja käytät maskia (tarvittaessa saat meiltä maskin).

Ajanvaraus sekä etäyhteyksiin että lähitapaamisiin puhelinnumerostamme 0400 734 793.

Kriisikeskukseen voit tulla juttelemaan, vaikka kriisi tuntuisi melko pieneltäkin maailman mittakaavassa. Riittää, että on huolia, joista et tunnu pääsevän omin voimin eteenpäin. Meiltä löytyy kuuntelija. Kriisivastaanottomme on maksutonta, 1–5 kertaa. Meille pääset nopeasti, viimeistään 1–2 viikon sisällä.

Irti kiusaamisesta -chatissa
voit keskustella/kirjoitella turvallisessa ilmapiirissä ammattilaisten, vapaaehtoisten ja vertaisten kanssa. Palvelu on tarkoitettu sekä kiusaamista kokeneille että niille, jotka haluavat auttaa kiusaamista kokeneita. Chattiin sisältyy sekä tietoa että keskustelua. Voit tulla myös vain kuuntelemaan!

Chat kevätkaudella maanantai-iltaisin klo 18.30–20.30 Discord-alustalla, johon voit kirjautua nimettömänä tai lempinimellä.
Linkki Chattiin: https://discord.gg/zjwRXDuYV5

Lisätietoja: www.mielenterveysseurat.fi/tampere/