Tule edistämään omaa sydänterveyttäsi Sydänyhdistyksen kanssa verkkoon

Koronavirus ei näytä vielä irrottavan otettaan, joten tarjoamme sinulle tietoa, tukea ja toimintaa verkossa.
Kuva: Sydänliitto
TIETOA

Verkkoluennoillamme oman alansa huippuasiantuntijat jakavat tietoa sydänterveydestä. Tule huhtikuussa verkkoon kuulemaan kardiologian erikoislääkäri Pirjo Posion luentoa sydänpotilaan tahdistinhoidosta. Kevään luentosarjamme päättää gastroenterologian erikoislääkärin Riikka Mettälän luento aiheesta: Rasvamaksa – mikä se on? Ja miten sitä voi hoitaa? Tätä luentoa ovat järjestämässä: Tampereen Diabetesyhdistys, Tampereen Sydänyhdistys, Pirkanmaan munuais- ja maksayhdistys Pirmu ry ja Tampereen seudun työväenopisto. Kiinnostuitko? Katso lisätietoja luennosta verkkosivuiltamme. 

TUKEA

Juttutunneilla pääset juttelemaan liikunnasta, ruoka-ilosta, sydänkuntoutuksesta, rentoutumisesta sekä miten oman arjen valinnoilla voi vaikuttaa kolesteroliin. Voit osallistua halutessasi vain yhdelle juttutunnille tai toki kaikillekin, jos porukkaan mahtuu. Tule kokeilemaan miten verkossa kohtaaminen sujuu, saatat yllättyä iloisesti. Kiinnostuitko? Katso lisätietoja verkkosivuiltamme.

TOIMINTAA

Kiinnostaisiko sinua Lavis-lavatanssijumppa? Olet sitten jo entuudestaan tuttu Lavis-kävijä tai Lavis on sinulle uusi laji, tule verkkoon loistavan Lavis-ohjaajamme Heli Tiusasen tunneille. Taatusti tulee sopivasti hiki ja hyvä mieli! Kurssi sisältää kolme ohjauskertaa verkossa, torstaisin 15.–29.4. klo 17.15–18.00. Kurssin hinta on 18 euroa. Ilmoittautuminen päättyy 11.4.2020. Kiinnostuitko? Katso lisätietoja verkkosivuiltamme.

 

Ja voithan ottaa tietokoneen tai puhelimen mukaasi ulos ja osallistua verkkotapahtumiin ulkoa käsin, samalla nauttien kevätauringosta.

Tule rohkeasti verkkoon Tampereen Sydänyhdistyksen kanssa.