Tampereen ensi- ja turvakoti ry/Perhetuvat

Perhetuvat järjestävät toimintaa lapsiperheille viranomaisten antamien suositusten puitteissa koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen ajanjakson ajan. Kunkin perhetuvan kuukausiohjelmista löytyy kuukausittain vaihtuvat tarkemmat ohjelmat ja aikataulut. Tiedotamme ohjelmiin mahdollisesti tulevista muutoksista perhetupien Facebook-sivulla www.tetuko.fi/perhetuvat ja tupien omilla Facebook -sivut.
Perhetupien puhelinnumerot (ma-pe)
050 4057 946/Annantupa, www.facebook.com : Annantupa
050 4057 947/Hervantatupa, www.facebook.com : Hervantatupa
050 4057 948/Linnainmaatupa, www.facebook.com : Linnainmaatupa
TUPALUURI on perhetupien yhteinen puhelin lapsiperheille. Numeroon 0504772862 voi soittaa ti – to klo 13 – 15 niin pienissä kuin suurissakin asioissa 30.6. saakka.
Kaipaatko kaveria sinulle ja lapsillesi ulkoilun merkeissä? Perhetuvilta voit varata puhelimitse ULKOILUKAVERIN, joka lähtee yhdessä perheesi kanssa ulkoilemaan. Halutessasi voimme ”tavata” myös etäyhteyksin tai jutella puhelimessa. Voimme kohdata valitsemallasi tavalla myös ilman lapsia niin toivoessasi. Soittele tuvalle, niin sovitaan yhteinen aika!