Etäluustokurssi alkaa 5.5.

Etäluustokurssi alkaa 5.5.

Onko sinulla todettu osteoporoosi tai osteopenia?
Tule mukaan kuuden kerran maksuttomalle etäkurssille syventämään omahoidon tietotaitoa. Osallistujalla tulee olla tietokone, läppäri tai tabletti, jossa on nettiyhteys, kamera ja mikrofoni. Lisäksi osallistujalla on oltava oma sähköpostiosoite Microsoft Teams -kokouslinkin lähettämistä varten. Voit tarvittaessa varata ajan etäyhteyden kokeiluun ennen kurssin alkua. Kurssiohjaajina toimivat Luustoliiton kouluttamat Koskikodin palvelukeskuksen työntekijät Kati-Aurora (toimintaterapeutti), Minna (fysioterapeutti) ja Toni (palveluohjaaja).

Ilmoittautumisaika päättyy 29.4. Puh: 040 1350733
Kurssille mahtuu mukaan 6 osallistujaa.
Kurssitapaamiset klo 16:00-17:30

5.5. Osteoporoosi ja sairauden kanssa eläminen
12.5. Liikunta
19.5. Monipuolinen ravinto
26.5. Kalsiumin, proteiinin ja D-vitamiinin saanti
2.6. Kaatumisen ehkäisy
18.8. Elämää osteoporoosin kanssa:
Teemojen kertaus ja yhteenveto

Asiasanat

osteoporoosi,