Katutyötä Nokian nuorten keskuudessa

Katutyötä Nokian nuorten keskuudessa

Mukaan pääsevät kaikki nuorten hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostuneet Päivystää voi oman elämän tilanteen mukaan säännöllisesti tai satunnaisesti.

Katutyötä tehdään aina perjantaisin klo 20-00 Nokian kaduilla. Mukaan ovat tervetulleita yli 18-vuotiaat (harjoittelijana yli 16-vuotiaat), jotka ovat haluavat keskustella nuorten kanssa ja tukea heitä erilaisissa elämäntilanteissa. Koulutusta tarjotaan.

Toiminnasta saa esim. kokemusta työelämään, pisteitä opintoihin, hyödyllistä tekemistä omaan arkeen ja myös mukavaa seuraa. Katutyö on aitoa paikka nuorten tämän hetken maailmaan ja mahdollisuus myös varhaisessa vaiheessa tukea nuoria elämän haasteissa.

Ota yhteyttä facebookissa: https://www.facebook.com/SPRKatutyoHaravaNokia/,
puh. 0400 925514 tai
sähköpostilla kalaitila@gmail.com

Toimintaa koordinoi Punaisen Ristin Nokian osasto