OLKA-webinaarin kuulumisia

OLKA-webinaarin kuulumisia

Artteli-kumppanuusyhdistys, Tays ja Pirkanmaan liiton PiDiKe-hanke järjestivät yhteistyössä OLKA-webinaarin järjestöille 12.5.2021. Tilaisuudessa kuultiin hankkeen tavoitteista ja aikatauluista sekä tavattiin OLKA-hankkeen uudet työntekijät, Katariina Hämäläinen ja Osku Timonen.

Tilaisuuden materiaalit löytyvät kirjoituksen lopusta.

Potilaita ja heidän läheisiään tukeva OLKA-toiminta, eli vapaaehtois- ja vertaistoiminta, pääsee alkamaan Taysin sairaaloissa vuoden 2021 aikana. STM on päättänyt kolmevuotisesta hankeavustuksesta Artteli-kumppanuusyhdistykselle OLKA®-toiminnan aloittamiseksi keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Sastamalassa, Tays Psykiatriassa ja Tays Valkeakoskella.

OLKA®-toiminnan kautta järjestöt pääsevät tekemään tiivistä yhteistyötä Taysin kanssa. Toiminnalla edistetään järjestöjen ja sairaalan yhteistyötä sekä lisätään vapaaehtois-, vertais- ja kokemustoimintaa Taysin sairaaloissa.

OLKA-hankkeen työntekijöihin saat yhteyden 25.5. alkaen sähköpostitse (etunimi.sukunimi@artteli.fi).

Tilaisuuden esitykset

OLKA-webinaari PiDiKe-hanke

OLKA-webinaari 12.5. hankesuunnitelma