Ilmoita yhteisösi mukaan Tampere vaikuttaa! -viikkoon

Tampereen Järjestöedustamo kutsuu yhteisösi mukaan Tampere vaikuttaa! -viikkoon. Viikkoa vietetään 25.9.-1.10.2021.

Tampereen Järjestöedustamo järjestää tänäkin vuonna Tampere vaikuttaa! -viikon, jonka tarkoituksena on nostaa esiin kolmannen sektorin ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden tarjoamia mahdollisuuksia vaikuttaa lähiyhteisöön ja -ympäristöön.

Tapahtumajärjestäjiksi viikkoon ovat tervetulleita koko järjestökenttä sekä myös kaupungin, seurakuntien ja puolueiden toimijat.

Kokoavat tapahtumat kaupunginosissa

Tampere vaikuttaa! -viikko jalkautuu tänä vuonna kaupunginosiin. Tapahtumaa kaupunginosissa koordinoi paikalliset toimijat yhteistyössä Järjestöedustamon kanssa.

Voit ilmoittaa yhteisösi mukaan joko ennalta sovittuihin kaupunginosatapahtumiin tai järjestää oman tapahtuman tai toiminnan jossain toisessa kaupunginosassa. Ennalta sovitut kaupunginosatapahtumat järjestetään Peltolammilla/Multisillassa, Hervannassa, Lielahdessa, Linnainmaalla, Pispalassa, Tesomalla ja keskustassa. Tarkemmista tapahtumien ajankohdista tiedotetaan mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoita yhteisösi mukaan jo nyt Tampere vaikuttaa! –viikkoon tällä ilmoittautumislomakkeellaVoit ilmoittatutua 25.8. asti. Tarkemman ohjelman voit ilmoittaa vielä myöhäisemmässä vaiheessa.

Mukana oleville yhteisöille läheteään elokuun aikana ohjeet tapahtumien lisäämiseksi Lähellä.fi-palveluun. Ennen sitä voit jo rekisteröidä yhteisösi palveluun.

Lähellä.fi-palvelussa noudatetaan Artteli-kumppanuusyhdistyksen eettistä ohjetta. Varmistathan että yhteisösi järjestämä toiminta on ohjeen mukaista.

Tervetuloa mukaan tekemään oman yhteisösi toimintaa näkyväksi!

Tampere vaikuttaa! -viikko liittyy Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään, jota vietetään vuosittain 1.10. Vuonna 2021 liputetaan jo kuudetta vuotta peräkkäin Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen kunniaksi. Samana päivänä juhlitaan myös Tampere-päivää.

Tampere vaikuttaa! -viikko on avoin kaikille yleishyödyllisille yhteisöille. Viikkoa koordinoi Tampereen Järjestöedustamo.

 

Yhteyshenkilöinä toimivat Järjestöedustamon koordinaattorit:

Susanna Lundström
0403558745
susanna.lundstrom@tampere.fi

Nina Lindberg
050 308 5639
nina.lindberg@artteli.fi