Ilmoittautuminen Valomo-valmennukseen käynnissä

Ilmoittautuminen Valomo-valmennukseen käynnissä

Valomo-valmennus on pienryhmätoimintaa ja yksilövalmennusta pakolaistaustaisille nuorille (18-29-vuotiaille) miehille, jotka eivät ole kiinni työelämässä eivätkä opinnoissa. Tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen nuorella on vahvistunut kokemus mielenterveyden, toimintakyvyn ja osallisuuden edistymisestä ja että siirtyminen opintoihin, työelämään tai muuhun tilanteeseen sopivaan palveluun on ajankohtaista.

Valmennus toimii non-stop-periaatteella, joten mukaan voi ilmoittautua koska vain. Otamme valmennukseen lisää nuoria sitä mukaa kun vapaita paikkoja tulee. Ryhmätoimintaan voidaan räätälöidä tilanteen mukaan joko kuntouttavan työtoiminnan tai työkokeilun sopimus, mutta mukaan voi tulla myös ilman sopimusta.

Valmennuksessa lähestytään kulttuurisensitiivisesti nuorten miesten pakolaisuudesta johtuvia erityistarpeita.

Valomo-valmennukseen kuuluu:

  • Viikoittain vaihtuvien mielenterveyden teemojen käsittelemistä
  • Retkillä käymistä
  • Luovien taitojen hyödyntämistä (mm. voimauttava valokuvaus ja tarinateatteri)
  • Uusiin urheilulajeihin tutustumista

 

Lisätietoa saat Essi Katilalta essi.katila@kolvi.fi 044 244 7438 ja Olli Sillanpäältä olli.sillanpaa@kolvi.fi 044 244 7439.