Ilmoita yhteisösi mukaan Tampere vaikuttaa! -viikkoon

Tampereen Järjestöedustamo kutsuu yhteisösi mukaan Tampere vaikuttaa! -viikkoon. Viikkoa vietetään 25.9.-1.10.2021.

Tampereen Järjestöedustamo järjestää tänäkin vuonna Tampere vaikuttaa! -viikon, jonka tarkoituksena on nostaa esiin kolmannen sektorin ja muiden yleishyödyllisten toimijoiden tarjoamia mahdollisuuksia vaikuttaa lähiyhteisöön ja -ympäristöön.

Tapahtumajärjestäjiksi viikkoon ovat tervetulleita koko järjestökenttä sekä myös kaupungin, seurakuntien ja puolueiden toimijat.

Järjestä toimintaa, avoimet ovet tai viesti somessa

Tampere vaikuttaa! -viikko toteutuu tänäkin vuonna koronaturvallisesti. Tampereen Järjestöedustamo rohkaisee yhdistyksiä, järjestöjä ja säätiöitä järjestämään erilaisia vaikuttamiseen liittyvää toimintaa tai avoimia ovia mahdollisten kokoontumisrajoitusten puitteissa. Lisäksi järjestöt voivat viestiä viikon aikana omasta toiminnastaan hashtagilla #tamperevaikuttaa. Viestejä nostetaan esiin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Tiedotimme aiemmin, että viikon aikana järjestetään kaupunginosatapahtumia. Näistä tapahtumista on kuitenkin päätetty luopua epävarman koronatilanteen takia. Pyydämme ilmoittamaan mikäli yhteisösi on mukana viikossa järjestämällä toimintaa tai tapahtuman. Voit ilmoittautumislomakkeella ilmoittaa myös halukkuutesi saada lisää tietoa mm. some-kampanjoinnista viikon aikana.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoita yhteisösi mukaan jo nyt Tampere vaikuttaa! –viikkoon tällä ilmoittautumislomakkeellaVoit ilmoittatutua 25.8. asti. Tarkemman ohjelman voit ilmoittaa vielä myöhäisemmässä vaiheessa.

Mukana oleville yhteisöille läheteään elokuun aikana ohjeet tapahtumien lisäämiseksi Lähellä.fi-palveluun. Ennen sitä voit jo rekisteröidä yhteisösi palveluun.

Lähellä.fi-palvelussa noudatetaan Artteli-kumppanuusyhdistyksen eettistä ohjetta. Varmistathan että yhteisösi järjestämä toiminta on ohjeen mukaista.

Tervetuloa mukaan tekemään oman yhteisösi toimintaa näkyväksi!

Tampere vaikuttaa! -viikko liittyy Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivään, jota vietetään vuosittain 1.10. Vuonna 2021 liputetaan jo kuudetta vuotta peräkkäin Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen kunniaksi. Samana päivänä juhlitaan myös Tampere-päivää.

Tampere vaikuttaa! -viikko on avoin kaikille yleishyödyllisille yhteisöille. Viikkoa koordinoi Tampereen Järjestöedustamo.

 

Yhteyshenkilöinä toimivat Järjestöedustamon koordinaattorit:

Susanna Lundström
0403558745
susanna.lundstrom@tampere.fi

Nina Lindberg
050 308 5639
nina.lindberg@artteli.fi

Asiasanat

Kunta-järjestöyhteistyö, tapahtumat, Tampere, kansalaisvaikuttaminen, Tampere vaikuttaa,