Pirkanmaan järjestöfoorumin 31.8. kuulumiset

Pirkanmaan sosiaali- ja terveysjärjestöille tarkoitettu järjestöfoorumi kokoontui tiistaina 31.8. Teamsin kautta.

Tilaisuudessa kuultiin ajankohtaisia asioita Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelusta Jaakko Herralalta, Pirkanmaan sote-keskushankkeen ajankohtaisia asioita Eeva Halmeelta ja kuulumisia järjestöjen sote-muutostukikokonaisuudesta.

Lisäksi OLKA-toiminnan järjestökoordinaattori Katariina Hämäläinen esitteli OLKA-toimintaa ja järjestöjen osallistumismahdollisuuksia OLKAssa. Tilaisuuden päätteeksi keskusteltiin mahdollisesta OLKA-toiminnan jalkauttamisesta tulevaisuuden sote-keskuksiin.

Seuraava sote-järjestöfoorumi järjestetään 16.11. klo 10 Teamsin välityksellä

Tilaisuuden diaesitykset

Pirkanmaan hyvinvointialue toimeenpano Jaakko Herrala

Sote-keskushankkeen ajankohtaiset / Eeva Halme (tulossa)

Ajankohtaista Järjestöjen sote-muutostuesta 31.8.21

OLKA-toiminta / Katariina Hämäläinen

 

Sote-järjestöfoorumin tiedotuslistalle voi ilmoittautua verkkolomakkeen kautta. Tiedotuslistan kautta saat tietoa sote-järjestöfoorumeista sekä muista ajankohtaisista asioista liittyen Pirkanmaan sote-asioihin.

Asiasanat

Pirkanmaa, OLKA Pirkanmaa, Järjestöjen sote-muutostuki, järjestöyhteistyö,