8 PÄIVÄÄ LÄHELLÄSI

10.-17.2.

Olemme enemmän yhdessä!

Eristäytyminen ja kosketuksen puute ovat varmasti jättäneet jälkensä meihin kaikkiin. Meillä kaikilla on kaipuu toistemme lähelle. On monia tapoja olla yhdessä, monia tapoja olla lähellä. Toivotamme sinut tervetulleeksi viettämään aikaa yhdessä, turvallisesti!

Tutustu alla oleviin tapahtumiin ja tule mukaan! 

Olemme #8päiväälähelläsi

Tapahtumat

8 päivää lähelläsi tuo kymmenittäin tapahtumia lähellesi. Pääset tutustumaan tapahtumiin tarkemmin klikkaamalla tapahtumaa.

   

  Haluatko ilmoittaa viikon tapahtumasi 8 päivää lähelläsi-sivulle? Voit rekisteröityä ja jättää tapahtumia, toimintaa ja uutisia täällä. Lisää asiasanaksi ”8 päivää lähelläsi”, niin tiedot nousevat automaattisesti tälle sivulle. Uutisia voit jättää rekisteröitymättä täällä ja tapahtumia täällä.

  Viikon jatkuvat tapahtumat

  Uutiset

  Kerro viikosta 8 päivää lähelläsi -materiaalien avulla

  Alta löydät materiaalit 8 päivää lähelläsi-viikon viestintään. Käytä sosiaalisessa mediassa tunnistetta #8päiväälähelläsi

  Tiedote tulossa pian.

  Diginäytöt

  Logo

  Logo läpinäkyvällä taustalla.

   

  Some

  Voit käyttää tyhjää pohjää myös omien sitaattien tai ajatusten jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Käytä materiaalia tunnisteen #enemmänyhdessä kanssa. Kuvan koko 1080x1080px.

  8 päivää lähelläsi somekuva8 päivää lähelläsi somekuva päivämäärillä8 päivää lähelläsi somekuva sloganilla8 päivää lähelläsi - Tyhjä somepohja

  Olemme enemmän yhdessä!

  Raskas koronavuosi, eristäytyminen ja kosketuksen puute ovat varmasti jättäneet jälkensä meihin kaikkiin. On tärkeää muistaa ja muistuttaa toisiamme siitä, että olemme tässä maailmassa yhdessä ja meillä kaikilla on kaipuu toistemme lähelle. Ja toisaalta tämä aika on opettanut meille, että on monia tapoja olla yhdessä, monia tapoja olla lähellä.

  8 päivää lähelläsi -viikon koordinoinnista vastaa Artteli-kumppanuusyhdistys ry.  Jokainen mukana oleva taho kuitenkin vastaa oman tempauksensa järjestämisestä.

  Arttelissa on perinteisesti ystävänpäivänä järjestetty Enemmän yhdessä -tapahtuma. Tänä vuonna järjestämme yhden tapahtuman sijaan ”8 päivää lähelläsi”-tapahtumakokonaisuuden 10.-17.2.2021. Aikavälillä vietetään laskiaista ja ystävänpäivää.

  Ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen on ajankohtaisempaa kuin kertaakaan aiemmin. Nyt yhteisöt tuovat esiin yhdessä tärkeää työtään ja monipuolisia tapoja olla enemmän yhdessä ja lähellä!

  #8päiväälähelläsi