Kansalaistoiminta.NYT! -logo

Kansalaistoiminta.NYT – Johtaminen ja valta

Kansalaistoiminta.NYT -tutkimus- ja kehittämispäivä on tapahtuma kansalaistoiminnan asiantuntijoille: tekijöille, kokijoille ja tutkijoille.
Päivä haastaa kyselemään ja kyseenalaistamaan käsityksiämme kansalaistoiminnasta.

Tämän vuoden tapahtuman aiheena on Johtaminen ja valta. Tapahtuma järjestetään Tampereella 10.2.2022. ja mukaan pääsee myös verkossa. 

#katonyt2022

Ohjelma

Kansalaistoiminta.NYT-ohjelmahaku on nyt käynnissä! 

Tutkitko työssäsi kansalaisyhteiskunnan ilmiöitä ja onko fokuksessasi johtamiseen ja valtaan liittyvät teemat? Entä onko sinun yhteisössäsi kehitetty johtamista työyhteisön, verkostojen tai vapaaehtoisten johtamisen näkökulmasta tai kehitetty uudenlaisia vaikuttamisen keinoja? Tule esittelemään tutkimustasi tai toimintaasi!

Lue lisää


Tutkimus- ja kehittämispäivien ohjelma toteutetaan hybridimallina. Yhteiseen osioon on mahdollista osallistua paikan päällä tai etänä.

Työpajoja on yhteensä kuusi, joista neljä järjestetään paikan päällä ja kaksi etäyhteydellä.

Ohjelma julkaistaan marraskuussa.

   

  Ajankohtaista

  Kerro päivästä Kato.NYT-materiaalien avulla

  Alta löydät materiaalit Kato.NYT -viestintään. Käytä sosiaalisessa mediassa tunnisteita #katonyt2022.

  Tiedote ja lisää materiaaleja tulossa.

  Logot

  Logot läpinäkyvällä taustalla.

  KatoNYT-logo keltainen

   

  Sosiaalinen media

  Voit käyttää kuvia KatoNYT-tiedon jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Käytä kuvia tunnisteen #katonyt2021 kanssa. Kuvan koko 1080x1080px.

  KatoNYT 3 logoa eri värisin pistein

  Kato.NYT

  Kansalaistoiminta.NYT -tutkimus- ja kehittämispäivän keskeinen tarkoitus on haastaa kyselemään ja kyseenalaistamaan käsityksiä kansalaistoiminnasta. Päivän tavoitteena on tuoda käytännön kansalais- ja järjestötoimintaan tutkimuksellista näkökulmaa sekä nostaa kentällä ajankohtaisia teemoja tutkimuskohteiksi. Tapahtuma on suunnattu tutkijoille, järjestötyöntekijöille sekä kansalaisyhteiskunnan kehittäjille ja aktiiveille.

  Kansalaistoiminta.NYT -tapahtuman järjestämisestä vastaa Artteli-kumppanuusyhdistys ry.
  Artteli on sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan järjestöjen kumppanuusjärjestö, joka edistää yhteistyön voimalla ihmisten hyvinvointia Tampereella ja Pirkanmaalla. ​Artteli ylläpitää kansalaisille tarkoitettua kohtaamis- ja toimintapaikkaa Tampereen Tammelassa.

  Päiviä toteutetaan yhteistyössä Tampereen yliopiston, Keski-Suomen yhteisöjen tuki ry:n, Jyväskylän yliopiston, Kirkon tutkimuskeskuksen ja Humakin kanssa. Päivien suunnittelutyöryhmässä ovat olleet lisäksi Arttelin jäsenjärjestöjen edustajat Pirkanmaan syöpäyhdistyksestä, Sosped säätiöstä ja Tampereen A-killasta.

  Kansalaistoiminta.NYT-tapahtuman konseptin ovat kehittäneet yhteistyössä HUMAK, Kirkon tutkimuskeskus, Jyväskylän yliopisto ja Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n KYT-järjestöpalvelut ja Kansalaistoiminnankeskus Matara. Tapahtuma on toteutettu Jyväskylässä Kansalaistoiminnankeskus Matarassa syksyllä 2017 ja 2019.

  #katonyt2022