Kierrätys toimeksi -hanke

01.03.2019 - 31.12.2021 / Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry

Duuniklinikka on Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n toimintaa, jota järjestää Kierrätys toimeksi -hanke. Kierrätys toimeksi on työllisyyspoliittinen hanke, jota rahoittaa Pirkanmaan Te-toimisto. Hanketta toteutetaan ajalla 1.3.2019 – 31.12.2021. Tarjoamme työhönvalmennusta ja ohjausta kaikissa kolmessa yhdistyksen kierrätyskeskuksessa sekä Nextiili ry:n myymälässä työskenteleville henkilöille.

Hankkeen tärkein tavoite on tukea kaikkia yhdistyksessä työkokeilussa tai palkkatuetussa työssä olevia kohti työllistymistä, koulutusta tai jotakin muuta yksilöllistä ratkaisua.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden yksilöohjaukseen, ryhmäohjauksiin, sekä lyhytkoulutusten suorittamiseen ja yhdistyksessä opiskeluun. Meillä voit tuetusti opiskella esimerkiksi liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) osia tai koko tutkinnon oppisopimuksella.

Haemme jatkuvasti yhdistykseemme uusia työkokeilijoita sekä palkkatukityöntekijöitä. Auki olevat työpaikat ja ohjeet hakemiseen löydät hankkeemme nettisivuilta osoitteesta: https://www.duuniklinikka.com/avoimet-ty%C3%B6paikat 

 

Hankekoordinaattori

Katja Saarinen
050 567 9283
katja@pirkanmaankierratys.fi

Hanketyöntekijät

Miia Backman
045 632 7799
miia@pirkanmaankierratys.fi

Amanda Heiskanen
050 337 2334
amanda@pirkanmaankierratys.fi

Kierrätys toimeksi hankkeen logo ja yhteistyökumppanit, jotka ovat Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry, Nextiili ry sekä Te-palvelut.

Lielahden kierrätyskeskus ja Nextiili ry:n toimitila

Harjuntausta 3, Tampere, Suomi

Nekalan kierrätyskeskus

Vihiojantie 26, Tampere, Suomi

Jankan kierrätyskeskus

Alasniitynkatu 28, Tampere, Suomi

Osoitteet

  • Lielahden kierrätyskeskus ja Nextiili ry:n toimitila

    Harjuntausta 3, Tampere, Suomi

  • Nekalan kierrätyskeskus

    Vihiojantie 26, Tampere, Suomi

  • Jankan kierrätyskeskus

    Alasniitynkatu 28, Tampere, Suomi

Hankkeen verkkosivut

Hankkeen facebook

Asiasanat

Pitkäaikaistyötön, työllisyys, työttömyys, hanketyö, työllisyysyhdistys, työhönpaluu, työkokeilu, palkkatukipaikka, palkkatuki, aikuisten kanssa tehtävä työ, uraohjaus, työhönvalmennus, työllisyyspoliittinen hanke,

Liitteet