Arttelin taideseinän avoin haku

17.12.2021 klo 16:00 - 31.01.2022 klo 23:59 / Muu

Kumppanuustalo Artteliin auenneelle taideseinälle etsitään näyttelyitä vuodelle 2022. Näyttelyt kuratoi Galleria Kyyn perustajat Mia Huu ja Jemina Knuutinen. Katso lisää Galleria Kyystä.

Näyttelypaikat on lähtökohtaisesti varattu itseoppineille taiteilijoille ja näyttelypaikat pyritään täyttämään heidän teoksillaan. Näyttelypaikkoja on tarjolla yhdeksän (9) yksityisnäyttelyille ja kaksi (2) teemallisille ryhmänäyttelyille. Ryhmänäyttelyiden teemat, aikataulut sekä hakuajankohdat julkaistaan myöhemmin keväällä 2022 ja niihin voi hakea 1-3 teoksella. Näyttelyiden kesto on 3 viikkoa.

Paikkaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jonka tulee sisältää;

  • teoskuvia (vähintään 5-20 teoksesta)
  • teostiedot (koko, tekniikka, valmistusvuosi)
  • taiteilijan esittely ja yhteystiedot

Lisäksi lyhyt kirjallinen esittely teoksista sekä teoskokonaisuudesta, jossa kerrot teosten syntytarinan sekä omista ajatuksistasi teosten taustalla. Kaikkien teosten ei tarvitse olla valmiita hakuhetkellä, mutta liitäthän hakemukseen suunnitelman siitä, millaisia teoksista on tulossa. Suunnitelma voi olla kirjallinen ja se voi koostua myös luonnoskuvista ja keskeneräisistä teoksista. Kerro suunnitelmassa myös teosten koot ja tekniikat.

Hakemuksessa voi mainita;

  • näyttelyn nimen, jos olet sellaisen keksinyt
  • toiveen näyttelyajankohdasta, mikäli sellaista on
  • jos olet estynyt jonain ajankohtana toimittamaan/hakemaan teoksia

Mia Huu ja Jemina Knuutinen kuratoivat jokaisen näyttelyn, mikä tarkoittaa sitä, että he rakentavat tarjotuista teoksista harmonisen ja mielenkiintoisen kokonaisuuden, jossa teokset tukevat toisiaan. Tämän vuoksi on tärkeää lähettää useita teoskuvia, jotta on mahdollista rakentaa niistä toimiva näyttely. Kaikki hakemuksessa tarjotut teokset eivät välttämättä päädy seinälle!

Seinän pituus on n. 6 metriä ja korkeus 2,7 metriä. Seinän edustalla on myös lattiatilaa 2 metrin leveydeltä koko seinän pituudelta. Lattiatila soveltuu esimerkiksi veistoksille. Veistoksille ei ole veistospöytiä, joten niiden toimittaminen on taiteilijan vastuulla. Mia Huu ja Jemina Knuutinen vastaavat ripustuksesta ja siihen tarvittavista materiaaleista. Tilasta ei peritä vuokraa.

Hakemukset mielellään yhtenä PDF-tiedostona osoitteeseen galleriakyy@gmail.com

Jos on kysyttävää, laita sähköpostia galleriakyy@gmail.com
Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Haku päättyy 31.01.2022 kello 23:59. Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä.
Ilmoitamme valinnoista helmikuun ensimmäisellä viikolla. Jos tahdot palautetta hakemuksestasi, ilmoitathan meille siitä hakemuksessasi. Tarjoamme halukkaille lyhyen palautteen teoksista!

Hakemukset sähköpostilla: galleriakyy@gmail.com

Osoitteet

  • Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere

Teemat

kulttuuri ja taide

Lisätiedot

Lisätiedot:

galleriakyy@gmail.com

Linkkejä

Artteli

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

galleriakyy@gmail.com