Etsitkö etätoimintaa? Täkyllä tarjolla useampikin mahdollisuus

17.02.2021 klo 00:00 - 28.02.2021 klo 00:00 / Harrasteryhmä, Muu, Verkossa tapahtuva toiminta, Virkistys / Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry

Tapaamispaikka Täkyn toimipiste on Hervannassa. Me kuitenkin teemme myös toimintaa, johon voi osallistua etänä, vaikka omasta olohuoneesta käsin. Osa toiminnastamme on myös ulkona.

Viikolla 7:

  • 17.2. Lenkkeillään Hervannassa Korttelikierroksen merkeissä. Tarkemmat tiedot Täkyn Facebook sivuilta ja kysy ohjaajilta.
  • 18.2. Kässä-ryhmä, magneetti askartelu -paja. Hae tarvikepussi Täkyltä ja tule mukaan Zoomilla. Ole yhteydessä niin sovitaan pussin nouto.

Viikolla 8:

  • 24.2. Lenkkeillään Hervannassa Korttelikierroksen merkeissä. Tarkemmat tiedot Täkyn Facebook sivuilta ja kysy ohjaajilta.
  • 24.2. Piirros ja tarina. Osallistu Zoomilla. Tarvitset paperia ja piirtämiseen sopivia kyniä tai värejä. Kysy linkki ohjaajilta.
  • 25.2. Tietovisa Zoomissa. Kysy linkki ohjaajilta.

Seuraa meitä Facessa tai katso tapahtumakalenteriamme nettisivuillamme niin saat aina ajantasaisen tiedon toiminnastamme. https://asiakas.kotisivukone.com/files/yst.kotisivukone.com/Tapahtumakalenteri_vk_7-81.pdf

Lisäksi voit liittyä s-postituslistalle.

Täky on aikuisille suunnattua sitoutumatonta, ilmaista ja päihteetöntä vapaa-ajantoimintaa. Täky tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden käydä seurustelemassa muiden aikuisten kanssa, kahvitella, lukea päivän lehden, osallistua toiminnalliseen tekemiseen, keskusteluihin, askarteluihin, ruuanlaittoon tai retkiin. Täkyssä jokainen voi olla mukana suunnittelemassa ohjelmaa ja vaikuttamassa sisältöihin. Toimintaamme ohjaaviin arvoihin kuuluu asiakaslähtöisyys, päihteettömyys, luottamus, suvaitsevaisuus, kunnioitus ja yhdessä tekemisen ilo!

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Hervanta

Teemat

osallisuus, virkistys

Avainsanat

etätoiminta

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tapahtuma on verkossa

https://www.facebook.com/ysti.taky

Lisätiedot

Täältä löydät Täkyn esteettömyystiedot.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Linkit Zoomiin tai Facebookkiin saat ohjaajilta:

FB: Täky ohjaajat tai Tapaamispaikka Täky

puh. 050 593 5665

taky@yst.net