Kirjailijatapaaminen: Nanna Vänttinen – Lennä, outo lintu!

21.11.2020 klo 14:30 - 15:30 / Muu

Lennä, outo lintu! – matka kuolemaan ja sieltä takaisin iloon

Nanna Vänttisen keväällä 2020 ilmestynyt kirja ”Lennä, outo lintu!” kertoo Nannan oman ankaran ja herkän tarinan muutamien vuosien takaa, jolloin Nannan pikkuveljen itsemurha laukaisi hänessäkin saman kaipuun kuolla ja kadota. Nanna kävi syvällä masennuksen ja kuoleman porteilla ja kohtasi siellä jo itse kehostaan luopuneena niin voimallisen ja suloisen rakkauden tunteen, että päätti sittenkin palata takaisin elämään.

Nannan tarina koostuu hänen autenttisista päiväkirja- ja blogiteksteistään, jotka hän noina vuosina kirjoitti. Nanna kirjoittaa herkästi, kauniisti ja voimakkaasti, ja hän antaa lukijalle harvinaisen kokemuksen sekä mielen pimeydestä, että siitä valosta, joka tuon pimeyden kohtaamisesta kasvaa.

Kirjakätilö Klaus Rahikainen kokosi tekstit tarinaksi, joka on herkkä ja vaikuttavan rohkaiseva kertomus masennuksen ja itsetuhon kohtaamisesta. Hän pujotti Nannan kirkkaat tekstihelmet ajan nauhaan, mistä yhteistyön tuloksena syntyi kirja ”Lennä, outo lintu!”

Keskustelemme Nannan kanssa Tahmelan huvilan tilaisuudessa lauantaina 21.11.2020 klo 14.30-15.30 kirjan synnystä, sen viestistä ja siitä mitä sitten tapahtui 🙂 Olet tervetullut kuulemaan!

Nanna on kertonut tarinaansa myös TV:ssä. Esim. 2.11.2018 Perjantai-ohjelman jaksossa nimeltään ”Kuka on hullu?”: https://areena.yle.fi/1-4247866

Hän on myös osallisena Tuhkimotarinoita-sarjan 1.1.2019 julkaistussa jaksossa Nanna -Särkynyt mieli: https://areena.yle.fi/1-4371824

Ystävällisesti

Sastamalan Karkussa 3.11. 2020

Klaus Rahikainen

kirjailija, kirjakätilö FM

——————————————————————————————————-

Vallitsevan tilanteen vuoksi osallistujamääriä on jouduttu rajaamaan 30 henkilöön. Suosittelemme myös käyttämään maskia tilaisuuden aikana.

Osoitteet

  • Tahmelan Huvila

    Uramonkatu 9, 33240 Tampere

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Tahmela

Tahmelan Huvila

Uramonkatu 9, 33240 Tampere

Teemat

kulttuuri ja taide, mielenterveys, tapahtuma

Avainsanat

kulttuuri, kirjallisuus, mielenterveys, masennus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Lisätiedot

tahmelanhuvila.tapahtumat@gmail.com

Linkkejä

Tahmelan Huvila

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Liitteet