Lähellä.fi-webinaari 17.11. Miten luot vaikuttavia sisältöjä?

17.11.2021 klo 15:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari

Miten kerron toiminnastamme tehokkaasti ja vaikuttavasti? Miten saan selkeästi kerrottua mitä me teemme? Miten saan tiedoilleni näkyvyyttä?

Webinaarissa käydään läpi selkeiden sisältöjen perusteita ja kanavia, joiden kautta tiedon saa näkyville. Samalla tutustutaan Lähellä.fi-verkkopalvelun toimintaan ja mahdollisuuksiin.

Lopussa webinaarin päättymisen jälkeen mahdollisuus käydä Lähellä.fi-verkkopalvelun käyttöä tarkemmin läpi klo 16:30 asti.

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Teemat

ammattijärjestötoiminta, elinkeinot ja talous, asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, ikääntyminen ja veteraanitoiminta, kaveritoiminta, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, kulttuuri ja taide, kuntoutus- ja hoitopalvelut, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, lomat ja leirit, luottamustoiminta, maanpuolustus ja rauhantyö, matkat ja vierailut, metsästys, kalastus ja veneily, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, myynti ja markkinointi, nuoruus, omaistoiminta, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, osuustoiminta, palo- ja pelastustoiminta, perinteet, historia, sukuseurat, poliittinen toiminta, päihteet ja riippuvuudet, retkeily ja vaellus, sairastaminen, sosiaali ja terveys, säätiöt ja rahastot, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, tukihenkilötoiminta, turvaa ja apua liikkumiseen, työllisyys, urheilu ja liikunta, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset, vaikuttaminen, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, varainhankinta ja rahoitus, verkkovertaistuki, vertaistoiminta, vertaistuki, viestintä, virkistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ympäristö, luonto ja eläimet, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

koulutus, Verkkokoulutus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautuminen

Täytä alla olevaan lomakkeeseen omat tietosi ja paina lopuksi lähetä. Ilmoittautuminen lomakkeen kautta on mahdollista 16 vuotta täyttäneille henkilöille. Suosittelemme antamaan myös sähköpostiosoitteen, jolloin saat ilmoittautumisestasi viestin sähköpostiisi. Valinnaiset kentät ovat erikseen merkitty. Vaihtoehtoisista ilmoittautumistavoista voit halutessasi kysyä ilmoittautumislomaketta käyttävältä toimijalta.

Ilmoittautuminen päättyy 23.11.2021