Lastenvaatteiden vaihtopiste avattu Mansikkapaikkaan

27.04.2020 klo 07:00 - 30.06.2020 klo 11:30 / Muu ryhmämuotoinen tuki / Kansalaistalo Mansikkapaikka ry

Nyt on hyvää aikaa tehdä pientä kevätsiivousta ja toimittaa hyvä ja käyttökelpoinen lastenvaate eteenpäin! Kansalaistalo Mansikkapaikan pääovien eteen on laitettu kevään ja kesän ajaksi laatikot lasten vaate – ja lelupusseja varten.  Laatikot ovat paikalla arkisin n. klo 7-11:30.

Vaihtopisteen ohjeet:

Tuo vain lastenvaatteita tai lastenkenkiä. Ei aikuisten vaatteita tai asusteita, ei kodin tavaroita. Vaatteiden tulee ehdottomasti olla ehjiä ja puhtaita! Myös pienet lelupussit ovat sallittuja, mutta ei mikään muu tavara (jo tilapuutteen vuoksi).

Pakkaa samankokoiset vaatteet suljettuun pussiin, max. yksi pussillinen / kokoluokka. Merkitse selvästi pussiin esim. teipillä kokoluokka (ja halutessasi lyhyesti sisältö, esim: “114-120 koon haalarit ja housuja ja paitoja, kaksi hattua”)
Huomioithan, että pussi otetaan sellaisenaan mukaan, joten sisällön tulee olla sitä mitä pussissa lukee, ei kovin sekalaista settiä.

Hakiessasi vie koko pussi, eli pusseja ei ole tarkoitus avata ja valita sisältöä, vaan se otetaan mukaan sellaisenaan. Jos sattuisi olemaan jotakin mitä et tarvitse, toimita se itse vaatekeräykseen esim. Lielahden kierrätyskeskus, Fidan ja Uffin keräyslaatikot yms.

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Teemat

asukas- ja kylätoiminta

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, perheet