Mieletöntä valoa – vertaistuottajakoulutus nuorille aikuisille

26.10.2020 klo 10:00 - 28.10.2020 klo 16:00 / Koulutus/seminaari / Artteli-kumppanuusyhdistys ry

Mieletöntä valoa tarjoaa opastusta, tukea, tilat ja välineet – Sinä pääset tekemään. Toiminta on maksutonta.

Toiminta on tarkoitettu nuorille aikuisille (n. 18-35-vuotiaille), jotka ovat kiinnostuneet median tekemisessä, mutta joilla on syystä tai toisesta ollut haastavuutta opiskelun tai työllistymisen saralla. Mieletöntä valoa tarjoaa tilan, tarvittavan laitteiston ja ohjausta tuottaa sisältöä tähdäten oman osaamisen vahvistamiseen. Keskitymme itse toimintaan, sen vahvistamiseen ja tietenkin itse tekemiseen.

Uusille tulijoille järjestämme kolmen päivän vertaistuottaja-koulutuksen maanantaista keskiviikkoon 26.-28.10. klo 10-16 Ravintola Telakalla, Tampereella. Näiden kolmen päivän aikana kuullaan niin Mieletöntä valoa -aktiivien kuin media-alan ammattilaisenkin vinkkejä, käydään läpi alan pelisääntöjä ja tehdään käytännön harjoituksia. Päivä kestää noin kuusi tuntia ja sisältää lounaan.

Toiminnassa osallistuja valitsee tiimin (esim. lehti-, video-, radio), jotka työskentelevät kolmen kuukauden jaksoissa. Tiimeissä voi tehdä tuotantoja sekä ryhmässä että yksin, työntekijöiden tukemana.

Mieletöntä valoa on Sosped-säätiön toimintaa. Tarjoamme media-alan oppimis- ja harjoittelumahdollisuuksia nuorille aikuisille. Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Ota yhteyttä, jos haluat tulla tutustumaan toimintaan!

Osoitteet

  • Ravintola Telakka

    Tullikamarin aukio 3, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Ravintola Telakka

Tullikamarin aukio 3, Tampere, Suomi

Teemat

kulttuuri ja taide, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, työllisyys, vertaistoiminta, viestintä

Avainsanat

media, mediapaja, kulttuurituotanto, kulttuurihankkeet, koulutus, radio, filmi- ja videokuvaus, nuoret aikuiset, vertaisuus

Kohderyhmä

asiakkaat, kuntalaiset, kuntoutujat, pitkäaikaissairaat, työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.)

Ilmoittautumistiedot

Hannu -tuottaja

hannu.stark@gmail.com

Puh. 044 984 6208

Saija – tuottaja

saija.salonen@sosped.fi

Puh. 041 528 3622