Seikkailukasvatus Luontopolkua eteenpäin työpajalla – Reflektoinnin merkitys seikkailukasvatuksessa

04.06.2020 klo 12:00 - 13:30 / Koulutus/seminaari

”Mä pystyn puhumaan niinku jonkun kanssa asioista, ni sen mä oon ehkä oppinut tässä. ”

Mikä on Luontopolkua eteenpäin työpaja? Miten seikkailukasvatus linkittyy työskentelyyn ja millainen merkitys reflektoinnilla on Luontopolun toiminnassa? Miten seikkailukasvatuksen avulla voidaan edistää työttömien nuorten terveyttä, hyvinvointia sekä työllistymistä? Webinaarissa sukelletaan Luontopolkua eteenpäin työpajan maailmaan. Saamme vieraaksemme Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta tänä keväänä valmistuvan yhteisöpedagogiopiskelijan Katja Saarisen. Saarinen teki keväällä 2020 Luontopolkua eteenpäin työpajalla opinnäytetyötutkimuksen, jossa hän tutki reflektoinnin merkitystä seikkailukasvatuksesssa. Webinaarissa kuulemme lisää opinnäytetyötutkimuksen tuloksista ja siitä millainen merkitys reflektoinnilla on ollut toiminnassa mukava oleville nuorille.

Webinaari järjestetään teams ohjelman kautta. Osallistumiseen tarvitset netillä varustetun laitteen (tietokone, tabletti tai puhelin). Webinaariin pääsee mukaan ilmoittautumalla niina.rautiainen@etappi.info 30.5.2020 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat ohjeet sekä webinaarin linkin.

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, mielenterveys, retkeily ja vaellus, sosiaali ja terveys, työllisyys, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

voi hyvin viikko

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Tapahtuma on verkossa

linkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä

Hinta

Tapahtuma on maksuton