Artteli-kumppanuusyhdistys ry

Artteli-kumppanuusyhdistys ry on ainutlaatuinen yhteisö, joka edistää ihmisten hyvinvointia Tampereella ja Pirkanmaalla. Yhdistämme ihmiset, yhdistykset ja ideat. Ylläpidämme kansalaisille tarkoitettua kohtaamis- ja toimintapaikkaa Tampereen Tammelassa. Yhdistyksille tarjoamme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä ihmisten hyväksi ja näkyvyyttä omalle toiminnalleen. Ihmisille tarjoamme paikan, johon ja jossa kuulua.

KumArttelin sisäpihakuvappanuustalo Arttelissa voit poiketa kahvilla, tavata ihmisiä, löytää ystäviä sekä harrastaa ja tehdä yhdessä. Jäsenjärjestöjemme kautta voit myös hakeutua mukaan järjestötoimintaan ja vapaaehtoistyöhön. Ovemme ovat auki joka arkipäivä.

Toimimme aktiivisesti kansalaisyhteiskunnan ja ihmisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi sekä syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Kumppaneitamme ovat tamperelaiset ihmiset, yhdistykset, oppilaitokset ja Tampereen kaupunki.

Artteli-kumppanuusyhdistys ry on sitoutumaton ja yleishyödyllinen hyvinvointialan kumppanuusjärjestö.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, mielenterveys

Avainsanat

järjestöjen yhteisjärjestöt

Kohderyhmä

asiakkaat, asunnottomat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, opiskelijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Osoite

    Salhojankatu 42, 33500 Tampere

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
info@artteli.fi
Puhelin: 050 452 1169

Lisätietoa verkossa

Arttelin verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Tammela

Osoite

Salhojankatu 42, Tampere, Suomi

Liitteet

Julkaistu | Ajankohtaista,  Lähellä (Pirkanmaa),  Uutinen

Tule esittelemään tutkimustasi tai toimintaasi Kansalaistoiminta.NYT -kehittämis- ja tutkimuspäiville Tampereelle 18.11.!   

Artteli-kumppanuusyhdistys ry / Pirkanmaa, Valtakunnallinen , Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi