Lempäälän valo ry

Kaipaatko uusia ystäviä ja kivaa tekemistä?

Lempäälän valo ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa monipuolisesti aktiviteetteja Lempäälän ja sen lähialueiden aikuisille,ja tukea ystävyystoimintaa. Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Järjestämme säännöllistä kerhotoimintaa, eli Valo-iltoja, Lempäälän keskustassa Puistolinnassa joka torstai klo 18-21. Se on matalan kynnyksen ”olohuone” aikuisille, eli kahvittelua ja juttelua rennossa seurassa. Järjestämme kuukausittain myös jotain spesiaalia tekemistä, kuten peli- ja leffailtoja, taidemaalausta, levyraatia, lettukestejä tai ulkopelejä yhdessä. Jokainen Valo-ilta on maksuton ja avoin kaikille aikuisille.

Tämän lisäksi teemme myös muuta hauskaa yhdessä, kuten teatteriretkiä, koskikelluntaa, ratsastusta, haulikkoammuntaa, laavuretkiä, suppailua ja tanssikursseille osallistumista. Osa aktiviteeteistä on maksullisia, mutta yhdistyksen jäsenenä saat tuntuvia alennuksia niiden hinnoista.

Jäseneksi pääset liittymään nettisivujemme kautta osoitteessa:
lempaalanvalo.yhdistysavain.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme! 🙂


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, kulttuuri ja taide, talkoot, tapahtuma, virkistys, yhteistyö ja verkostot, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

hae uusia ystäviä, harrasta, aikuiset

Osoitteet

  • Puistolinna

    Himminpolku 13, 37500 Lempäälä

Yhteystiedot

Kotikunta: Lempäälä
Sähköposti:
lempaalanvalory@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Siirry tästä nettisivuillemme

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Lempäälä

Puistolinna

Himminpolku 13, Lempäälä, Suomi