Luonto-Liiton Hämeen piiri ry

Tekoja monimuotoisen luontomme puolesta!

Jo yli neljänkymmenen vuoden ajan olemme toimineet ympäristön puolesta yhdessä Tampereen ja sen lähialueiden asukkaiden kanssa. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja toimintaa sekä luomme mahdollisuuksia ympäristöpoliittiseen vaikuttamiseen mm. leireillä, kerhoissa,  tempauksissa ja toimintaryhmissä. Tule mukaan rakentamaan entistä parempaa ja onnellisempaa ympäristöä nykyisille ja tuleville lapsille, nuorille – meille kaikille.

Luonto-Liitto on lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristönsuojelujärjestö, jonka yksi piirijärjestöistä on Hämeen piiri. Järjestön tavoitteena on yhteiskunta, jossa arvostetaan luonnon moninaisuutta ja sen itseisarvoa.

Luonto-Liitto on yksi harvoista koko maan kattavista ympäristöalan kansalaisjärjestöistä Suomessa. Se on lisäksi ainoa, joka keskittyy nuorten omaehtoiseen ympäristötoimintaan. Luonto-Liitto on poliittisesti sitoutumaton ja Suomen suurimman ympäristöjärjestön, Suomen luonnonsuojeluliiton, nuorisojärjestö.

Muutos lähtee pienestä!

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kerhot, kuluttajuus, kulttuuri ja taide, lomat ja leirit, osallisuus, retkeily ja vaellus, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, talkoot, tempaus, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, virkistys, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot, yleisötilaisuudet, ympäristö, luonto ja eläimet

Asiasanat

luonnonsuojelu, luonnonharrastus, ympäristökasvatus, ympäristönsuojelu, omaehtoisuus, aktiivinen kansalaisuus, vaikuttaminen, luontoretki, luontoleiri, luontokerho, metsä, ilmasto, susi

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, opiskelijat, perheet, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Kuninkaankatu 39, Tampere, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
lhp@luontoliitto.fi

Lisätietoa verkossa

www.luontoliitto.fi/lhp

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa, Kanta-Häme

Kunta
Tampere, Kangasala

Kuninkaankatu 39, Tampere, Suomi