Pakolaisnuorten tuki ry

Pakolaisnuorten tuki ry kehittää laaja-alaisesti järjestölähtöistä maahanmuuttajatyötä, jonka keskiössä ovat erityisesti nuoret. Yhdistys on tehnyt maahanmuuttajanuorisotyötä vuodesta 2002 lähtien.

Pakolaisnuorten tuki ry ylläpitää Kölvi-toimintaa, joka tukee 12-25- vuotiaita maahanmuuttajataustaisia poikia ja nuoria miehiä uuden elämän alkuun Suomessa. Kölvi on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa nuori saa vertaistukea, lämpimän yhteisön, mielekästä vapaa-ajan tekemistä sekä apua esimerkiksi opintoihin, suomen kieleen ja työnhakuun. Kölvissä nuoret tutustuvat myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja saavat tukea omien ideoiden ja projektien toteuttamiseen.

Kölvi-toiminnassa on mukana lukuisia vapaaehtoisia ja vertaisohjaajia, jotka tukevat Kölvin maahanmuuttajanuoria monimuotoisesti.

Lisätietoa: www.kolvi.fi


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Nuorisoyhdistykset

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, harrastus ja vapaa-aika, kotoutuminen, osallisuus, vapaaehtoisuus

Asiasanat

maahanmuuttajatyö, vapaaehtoistyö pakolaiset, maahanmuuttaja, nuorisotyö, vapaaehtoistyö tampere

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, maahanmuuttajat ja pakolaiset, vapaaehtoiset, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • käyntiosoite

    Otavalankatu 12, 3. krs

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
miro.yla-nojonen@tampere.fi
Puhelin: 044 982 3775

Lisätietoa verkossa

Kölvi-toiminta

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

käyntiosoite

Otavalankatu 12, Tampere, Suomi