Pispalan Kirjastoyhdistys ry

Pispalan Kirjastoyhdistys ry ylläpitää Pispalan kirjastoa, joka lainaa ja myy lahjoituksena saamiaan kirjoja sekä järjestää mm. lukupiirejä, keskustelutilaisuuksia, satutunteja ja kirjailijatapaamisia. Meillä voit lukea päivän lehdet, käyttää tietokonetta, tulostaa ja ottaa kopioita. Tila on kaikille avoin ja myös varattavissa omia tapahtumia varten.
Pispalan kirjaston lainauskokoelmiin voi tutustua ja kirjavarauksia tehdä suoraan kotisohvalta KOHA-kirjastojärjestelmässä. Järjestelmää voi käyttää kirjautumatta, eli käyttäjätunnuksia ei tarvita. Myytävät kirjat löytyvät antikvaari.fiverkkokaupasta. Lainattavat kirjat voi noutaa Pispalan kirjastosta, Pispalan valtatie 21, tai Tahmelan Huvilalta, Uramonkatu 9, missä sijaitsee kirjaston sivupiste. Ostaessasi voit noutaa kirjat kirjastolta, mutta saat ne toki halutessasi kuluja vastaan myös postitettuina.
Lainausoikeus on kaikilla Pispalan Kirjastoyhdistyksen jäsenillä, ja jäseneksi on helppo liittyä vaikka heti seuraavalla kirjastoreissulla. Liittyä voi myös lähettämällä sähköpostia Kirjastoyhdistykselle: pispalan.kirjastoyhdistys@gmail.com ja maksamalla jäsenmaksun tilille: FI06 8000 1270 9340 38. Vuotuinen jäsenmaksu on 5 €, joka käytetään kokonaisuudessaan kirjaston toimintakuluihin. Kirjastoyhdistyksen jäsenet saavat halutessaan pari kertaa kuussa sähköpostitiedotteita kirjaston toiminnasta.
Tykkäämällä Pispalan kirjaston Facebook-sivusta ja liittymällä Pispalan Kirjastoyhdistykseen tuet paikallista kulttuuria ja kansalaistoimintaa.
Tervetuloa mukaan toimintaan ja tekemään kirjalöytöjä!

Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Saksa, Englanti, Ranska, Espanja

Toimiala

Muu, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Muut yhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, muu, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

kirjasto, kirjat, antikvariaatti, keskustelu, satutunti, runous, kirjallisuus, Internet, aktiivinen kansalaisuus, kansalaisaktivismi, kulttuuri

Kohderyhmä

asiakkaat, jäsenet, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käyntiosoite

    Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
pispalan.kirjastoyhdistys@gmail.com
Puhelin: 050 3265904

Lisätietoa verkossa

Pispalan kirjasto

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Pispala

Käyntiosoite

Pispalan valtatie 21, 33250 Tampere, Suomi