Pispalan Kulttuuriyhdistys Ry

Pispalan nykytaiteen keskus, eli kotoisammin Hirvitalo, on vuonna 2006 perustettu kulttuuritila. Hirvitalo pyrkii edesauttamaan monipuolisen ja elävän kulttuuririntaman muodostumista ja hyvinvointia Tampereella ja erityisesti Pispalassa. Hirvitalo on Pispalan kulttuuriyhdistyksen ylläpitämä.

Hirvitalo on kaikille avoin tapahtuma- ja näyttelytila. Talossa on galleria-, kurssi- ja oleskelutiloja kolmessa kerroksessa sekä suuri pihamaa, joka mahdollistaa ulkoilmatapahtumat ja pienimuotoisen puutarhatoiminnan. Talossa on galleriahuoneiden lisäksi yhteinen keittiö ja olotila, sekä viileä kellarikerros työpajoihin. Talolta löytyy myös serigrafiavälineitä ja ulkotyötilat esim. polkupyörän korjaukseen.

Yksi tärkeimmistä periaatteista Hirvitalolla on pysyä ilmaisena sekä näyttelyä pitäville taiteilijoille, tapahtuman järjestäjille että yleisölle. Toiminnan ytimen muodostaa julkinen galleriatoiminta sekä avoimet ja ilmaiset työpajat, keskusustelu- ja lukupiirit. Talon toimintatavat tähtäävät yhdessä tekemiseen ja yhteiset tilat huomioonottavaan toimintaan.  Talon ylläpito hoidetaan pääasiassa vapaaehtoisvoimin.

Hirvitalon ympärille on syntynyt monikulttuurinen ja monikansallinen verkosto eri taiteen alojen toimijoita. Myös taiteilijoita eri puolilta maailmaa vierailee esittelemässä taidettaan ja järjestämässä työpajoja Hirvitalolla.

Hirvitalo ei ole vain galleria, vaan elävä, alati muuttuva, ihmisten yhdessä muovaama yhteisötaideteos, laiskottelun, kekseliäisyyden ja yllättävän toimeliaisuuden tila.

Jos kiinnostuit, tule pistäytymään, ota yhteyttä tai vieraile facebooksivuilla ja Hirvifoorumilla!

Hirvitalo auki näyttelyiden aikaan ti-su klo 14-19,
näyttelyiden ripustuksien aikana kiinni

 


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, tapahtuma, harrastus ja vapaa-aika, yhteistyö ja verkostot, vapaaehtoisuus

Asiasanat

taide, kulttuuri, tapahtuma, avajaiset, näyttelyt, avoin

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Hirvikatu 10, 33240 Tampere

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
hirvitalo.archive@gmail.com

Lisätietoa verkossa

Hirvitalo

Blogi

facebook
kansankeittiö

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Tahmela, Pispala

Hirvikatu 10, Tampere, Suomi