Rientolan Setlementti ry

Rientolan Setlementti on harrastuksia, kerhoja, kulttuuria ja yhteisöllisyyden kokemuksia tarjoava yhdistys, jonka löydät Niemenrannan kaupunginosasta Länsi-Tampereella.

Toimintamme pohjautuu kansainvälisen setlementtiliikkeen arvoihin, kuten paikallisuuteen, yhteisöllisyyteen ja yhdenvertaisuuteen. Käytännössä se tarkoittaa jäsenten omatoimisuuden pohjalle rakentuvaa sosiaalista, kasvatuksellista ja päihteetöntä toimintaa, kuten lasten, nuorten, aikuisten ja senioreiden harrastuskerhoja, opinto-, liikunta-, kulttuuri- ja virkistystoimintaa sekä tapahtumia. Vuosittain yhdistyksen toimintaan osallistuu noin 3000 henkilöä.

Kansalaisten voimavarojen kehittäminen ja ihmisten arjessa mukana kulkeminen ovat Rientolan Setlementin ydintoimintaa. Voit osallistua Rientolan tapahtumiin myös vapaaehtoisena. Parhaillaan on käynnissä Tule! Tulevaisuus toi meidät yhteen -hanke, jonka tavoitteena on lisätä kansalaisten osallisuutta ja kehittää uudenlaisia vapaaehtoistoiminnan muotoja Lielahden, Hiedanrannan, Niemenrannan ja Lentävänniemen alueella. Tule sinäkin!

Löydät meidät helposti. Rientola toimii Niemen kartanona tunnetulla kiinteistöalueella kulttuurihistoriallisesti merkittävässä ja inspiroivassa miljöössä, jonka vanhoja rakennuksia entisöidään ammattilais- ja talkoovoimin. Rientolan tiloja voi myös vuokrata edullisesti.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Monialayhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Asiasanat

harrastekerhot, kädentaidot, matalan kynnyksen kohtaamispaikka, opintopiirit, kulttuuri, tapahtuma, kansalaistoiminta, yhteisöt, liikunta, iltapäiväkerhotoiminta

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Federleynkatu 19, 33400 Tampere

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
toimisto@rientola.fi
Puhelin: Tule!-hanke 041 3184556

Lisätietoa verkossa

Rientola

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Rientolan Setlementti Ry, Federleynkatu 19, Tampere