Tampereen Diabetesyhdistys ry

Tietoa-tukea-toimintaa

Tampereen Diabetesyhdistys ry on Suomen Diabetesliiton paikallisyhdistys. Jäseniä yhdistyksessä on noin 3400. Yhdistys järjestää toimintaa Tampereen lisäsksi Kangasalla, Nokialla, Pirkkalassa, Pälkäneellä ja Virrat-Ruoveden alueella.

Tampereen Diabetesyhdistys ry tarjoaa tukea ja tietoa diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä sekä monipuolista toimintaa diabetesta sairastaville ja heidän läheisilleen sekä kaikille, jotka kohtaavat työssään diabetesta sairastavia.

Yhdistys järjestää yleisöluentoja diabetekseen ja terveyden edistämiseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista sekä käytännönläheisiä teemailtoja omahoidon tukemiseksi.

Yhdistyksen toimistolta voit ostaa apuvälineitä diabeteksen hoitoon ja seurantaan, kuten oppaita, tunnuksia, verensokerimittareita ja -liuskoja sekä voiteita. Ostoksiin sisältyy myös asiantunteva käytön opastus.
Diabeteshoitajan vastaanotolla voit käydä mittauttamassa verensokerin, verenpaineen, pitkäaikaisverenoskerin ja kehonkoostumuksen. Tiloissamme pitää vastaanottoa myös jalkojenhoitaja ja kaksi diabeteslääkäriä.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 24 euroa. Uutena jäsenenä saat vuoden 2020 Diabetes-lehdet ilmaiseksi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, edunvalvonta, kansanterveys, kerhot, kokemusasiantuntijuus, lomat ja leirit, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tukihenkilötoiminta, yleisötilaisuudet, vertaistuki, vertaistoiminta

Avainsanat

diabetes, diabeteksen ehkäisy, diabeteslapsi, diabeteslapsiperhe, valtimosairaus, diabeteksen hoito, diabetesyhdistys, edunvalvonta, elintapaohjaus, yleisöluennot, jäsenillat, yleisötilaisuudet

Kohderyhmä

pitkäaikaissairaat, jäsenet, kaikille, lapset ja nuoret, läheiset ja omaiset, naiset, miehet, vapaaehtoiset, perheet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Osoite

    Lähteenkatu 2-4, 33500 Tampere

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
tsto@tampereendiabetesyhdistys.fi
Puhelin: 045 358 2505

Lisätietoa verkossa

Tampereen Diabetesyhdistys ry

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Virrat, Ruovesi

Osoite

Lähteenkatu, Tampere, Suomi