Tampereen mielenterveysseura

Pirkanmaan Mielenterveys ry. (aiemmin Tampereen mielenterveysseura) tarjoaa kansalaisjärjestölähtöistä, matalan kynnyksen keskustelutukea ja työkaluja mielenterveystyön edistämiseen. Voit tulla meille vapaaehtoiseksi, osallistujaksi, seuran jäseneksi tai yhteistyökumppaniksi.

Kriisikeskus Osviitta on toiminut jo vuodesta 1993 ja tullut tamperelaisille tutuksi. Osviitassa tulija pääsee keskustelemaan elämäänsä vaivaavista asioista tukihenkilön tai kriisityöntekijän kanssa. Meille pääset nopeasti (noin viikon sisällä), maksutta ja ilman diagnoosia. Hoidamme asiakastaapaamisia myös etänä videolla tai puhelimella. Etenkin pandemia-aikana suosimme etäyhteyksiä.
Osviitan ajanvarausnumero on 0400743793.

Vastaamme myös valtakunnalliseen kriisipuhelimeen ja autamme verkossa Sekasin-chatissa. Valtakunnallisesta kriisipuhelimesta löydät keskustelukumppanin heti, kriisipuhelimen numero on 09 25250111.

Mieli matkalle -hanke (STEA-hanke 2019-2021) kiertää Pirkanmaalla ja levittää mielenterveyden työkaluja etenkin reuna-alueen kunnissa.

Päättynyt hanke: Mielikahvila (STEA-hanke 2018-2020) oli kaikille avoin kohtaamispaikka ja monimuotoisen vapaaehtoistyön keskus, auki ti ja to klo 17-20. Lisäksi järjestettiin Perhekahvila ja brunssi etukäteen sovittuina lauantai-aamupäivinä.

Yhdistyksenä teemme mielellämme yhteistyötä, viestimme mielenterveysaiheista, kerromme toiminnastamme ja koulutamme mahdollisuuksien mukaan. Jos haluat tehdä vapaaehtoistyötä, jossa todella voit olla hyödyksi, tule meille kouluttautumaan tukihenkilöksi. Voit myös liittyä jäseneksi kannattamaan hyvää asiaa. Ota rohkeasti yhteyttä!


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

mielenterveys, päivystys- ja kriisityö, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, sosiaali ja terveys, vapaaehtoisuus, tukihenkilötoiminta, vaikuttaminen

Asiasanat

ehkäisevä mielenterveystyö, Kohtaamispaikka, kriisityö, kriisipuhelin, kriisit, ryhmät

Kohderyhmä

kaikille, perheet, pariskunnat, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • käyntiosoite

    Sorinkatu 4 C, 33100 TRE

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
osviitta@osviitta.fi
Puhelin: 0400 734 793

Lisätietoa verkossa

Tampereen mielenterveysseura

Facebook
Twitter

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere, Ikaalinen, Pälkäne

käyntiosoite

Sorinkatu 4, 33100 Tampere, Suomi