Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry

Etappi on työllistämisyhdistys ja kuuden pajan muodostama työpajakokonaisuus, jonka toiminnan tarkoitus on tukea työttömien aktiivisuutta ja eteenpäin menoa. Yhdistys tarjoaa työkokeilupaikkoja Media-, Puu- ja entisöinti-, Auto-, Siivous-, Polkupyörä- ja Leirivälinepajalla. Työpajatoimintaan osallistumisen lisäksi etappilaisilla on mahdollisuus saada neuvontaa ja yksilöohjausta, osallistua liikuntavuoroihin Ratinassa ja käyttää Rastin palveluita. Rasti – Voimavarapiste työttömille on maksuton hyvinvoinnin palvelupiste, josta voi hakea tukea ja ohjausta niin psyykkiseen, fyysiseen kuin sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Etappiin voi hakea ottamalla yhteyttä itseä kiinnostavan pajan ohjaajaan ja sopimalla tapaamisajan. Tätä ennen on kuitenkin hyvä varmistaa TE-toimistosta, että työkokeilun aloittaminen on mahdollista.

Kuuden varsinaisen pajan lisäksi Etapilla toimii alle 29-vuotiaille suunnattu Luontopolkua eteenpäin -työpaja.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset

Teemat

työllisyys

Asiasanat

työttömyys, työttömät, työtön, Pitkäaikaistyötön, nuori, työkokeilu, työpaja, työpajat, työpajatoiminta, puupaja, leirivälinepaja, media, mediapaja, entisöinti, pintakäsittely, siivous, siivouspaja, polkupyöräpaja, pyöräpaja, autopaja, autonkorjaus, Pyöränhuolto

Kohderyhmä

työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Osoitteet

  • Sarvijaakonkatu 28 ja 30

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
etappi@etappi.info
Puhelin: 0102312360

Lisätietoa verkossa

Etappi

Etappi Facebookissa

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Kaleva

Sarvijaakonkatu, 33540 Tampere, Suomi