Tampereen YK-yhdistys TAYK ry

Keitä me olemme?

Tampereen YK-yhdistys TAYK ry on vuonna 2004 perustettu paikallinen kansalaisjärjestö. Yhdistyksen tavoitteena on edistää Yhdistyneiden kansakuntien periaatteiden ja päämäärien tunnetuksi tekemistä ja toteutumista Tampereen alueella. Tavoitteensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää muun muassa keskustelu-, koulutus- ja kulttuuritilaisuuksia ja tapahtumia sekä opintomatkoja.

TAYK ry:llä on useita jo perinteeksi muodostuneita vuosittaisia tapahtumia, joiden lisäksi toimintaa järjestetään jäsenistön toiveiden mukaiseksi. Tavoitteena on olla monipuolinen ja aktiivinen yhdistys, jonka toimintaan on helppo ja mukava tulla mukaan!

Opiskelijapainotteisuuden vuoksi jäsenten vaihtuvuus on suuri, joten uudet jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan. TAYK ry pyrkii olemaan avoin järjestö ja hallituksen kokoukset ovatkin kaikille avoimia. Kokouksista saa tietoa liittymällä yhdistyksen infolistalle ja seuraamalla kotisivuja. Syyskokouksessa yhdistykselle valitaan vuosittain uusi hallitus. Hallituksen yhteystiedot löytyvät kotisivuilta www.tayk.fi.

Toimintaa suunnitellaan hallituksen kokouksissa aina kahden viikon välein. Tarvittaessa perustetaan työryhmä suunnittelemaan toimintaa yksityiskohtaisemmin, esimerkiksi kansainvälisyyskasvatusprojektia on suunnitellut kansainvälisyyskasvatustyöryhmä.

Paikallisten YK-yhdistysten kattojärjestönä toimii Suomen YK-nuoret. Yhteistyötä tehdään myös Suomen YK-liiton, muiden paikallisyhdistysten ja järjestöjen kanssa.

Sosiaalinen media
Haluatko pysyä ajantasalla toiminnastamme, tai seurata meitä vain etäältä? Seuraamalla meitä Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa et missaa tapahtumiamme tai tärkeimpiä uutisia. Tsekkaa myös tuoreimmat blogikirjoituksemme!

Liity jäseneksi
Yhdistyksen hallitus kokoontuu yleensä kahden viikon välein. Kokoukset ovat avoimia kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Tule rohkeasti mukaan!


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu

Teemat

monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, harrastus ja vapaa-aika, osallisuus, teemapäivät ja -viikot, tapahtuma, yleisötilaisuudet, vaikuttaminen

Asiasanat

kansalaisvaikuttaminen, kestävä kehitys, kestävä elämäntapa, kansainvälisyys

Kohderyhmä

opiskelijat, lapset ja nuoret, kuntalaiset, kaikille, jäsenet, vapaaehtoiset

Osoitteet

  • Kalevantie 4

    Ristikatu 4, 33200 Tampere, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Tampere
Sähköposti:
board@tayk.fi

Lisätietoa verkossa

Nettisivut

Blogi

Instagram
Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kalevantie 4

Ristikatu 4, 33200 Tampere, Suomi