Toiminta


Tarvitsetko tukea, mutta et tiedä mistä etsiä? Tai haluaisitko kuulla, mitä ilmaista tekemistä yhdistykset ja seurat järjestävät? Ole yhteydessä Lähellä-keskukseen! Lähellä-keskukseen voi soittaa tai laittaa viestiä kaikki Pirkanmaalla asuvat, jotka miettivät, mistä saisivat tukea tilanteeseensa tai löytäisivät itselleen tekemistä. Omasta Lue lisää…


Mahdollisuus muutokseen-ryhmä toimii myös verkossa! Tervetuloa MM-chatiin keskustelemaan vaihtuvista teemoista liittyen päihteisiin, riippuvuuksiin ja elämänhallintaan. Chat toimii maanantaisin klo 12-14 osoitteessa tukinet.fi.


Tampereen A-Killan yhdyskuntatuvat Härmälässä, Hipposkylässä ja Rautaharkossa ovat auki normaalisti. Tervetuloa kahvittelemaan, syömään, juttelemaan tai vain oleskelemaan! Tuvilla on myös mahdollisuus saada keskusteluapua ja tukea päihteisiin tai muihin elämän ongelmatilanteisiin liittyen. Tarkemmat viikko-ohjelmat löydät Killan nettisivuilta tai somesta. Nähdään!


Tampereen A-Killan Naisten ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai, yleensä klo 16-19. Muutoksista aikatauluun ilmoitetaan Killan nettisivuilla (www.tampereena-kilta.fi). Ohjelma muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan – ohjelmassa on syksyllä ainakin retkiä, kädentaitoja, hemmottelua ja jumppaa. Ryhmä on päihteetön ja avoin kaikille naisille, olet Lue lisää…


Tervetuloa Kartanolle saunomaan ja jutustelemaan vertaisporukassa! Kilta-ilta tiistaisin klo 16-19 ja lauantaisauna klo 12-18. Saunamaksu 2€/henkilö, mahdollisuus myös ostaa makkaraa. Tarjolla saunan lisäksi hyvää seuraa ja mahdollisuus vertaistuellisiin keskusteluihin! Kilta-illat ja lauantain saunat ovat päihteetöntä, kaikille avointa toimintaa.


Tampereen A-Killan biljardikerho kokoontuu Kartanolla (Kartanonkatu 4) keskiviikkoisin ja sunnuntaisin! Biljardikerho on kaikille avoin, päihteetön toimintamuoto. Tervetuloa pelaamaan!


Tervetuloa mukaan Tampereen A-Killan lentopallokerhoon! Lentopallo keskiviikkoisin klo 17-18:30 Peltolammin seurakuntatalolla. Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. Lentopallokerho on avoin kaikille aikuisille ikään ja sukupuoleen katsomatta – ainoa vaatimus on, että tulet paikalle selvänä.


Tampereen A-Killan kitararyhmä kokoontuu Kartanolla (Kartanonkatu 4) torstaisin klo 16-18. Soittotaitoa ei vaadita – innokas asenne oppimiseen riittää! Ohjaajana koulutettu musiikkipedagogi Janne Väätämöinen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jarilta numerosta 040 7712392.


Tampereen A-Killan vesijumpassa on vielä muutama paikka vapaana – kysele Heikiltä lisätietoja numerosta 040 4175167. Jumppa Validia-talolla osoitteessa Ritakatu 2 torstaisin klo 18-19:30. Kausimaksu 20€/syyslukukausi.


Mahdollisuus muutokseen-keskusteluryhmä kokoontuu perjantaisin klo 18 Arttelin Kuulu-tilassa! Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaihtuvista teemoista liittyen päihteisiin, riippuvuuksiin ja elämänhallintaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ainoa vaatimus on että ryhmään tullaan selvin päin.


Yhteensä: 12