Toiminta


Oletko kiinnostunut vanhoista ja perinteisistä rakennusmenetelmistä? Piirulainen rakennusartesaani Ritva Ruponen antaa säilyttävän korjausrakentamisen neuvontaa heinäkuussa Rakennuskulttuurikeskus Piirulla. Ritva on paikalla keskiviikkoisin klo 12–15 ja torstaisin kello 15–18. Neuvonta on maksutonta.


Tarvitsetko tukea, mutta et tiedä mistä etsiä? Tai haluaisitko kuulla, mitä ilmaista tekemistä yhdistykset ja seurat järjestävät? Ole yhteydessä Lähellä-keskukseen! Lähellä-keskukseen voi soittaa tai laittaa viestiä kaikki Pirkanmaalla asuvat, jotka miettivät, mistä saisivat tukea tilanteeseensa tai löytäisivät itselleen tekemistä. Omasta Lue lisää…


Tampereen A-Killan yhdyskuntatuvat Härmälässä, Hipposkylässä ja Rautaharkossa ovat auki normaalisti. Tervetuloa kahvittelemaan, syömään, juttelemaan tai vain oleskelemaan! Tuvilla on myös mahdollisuus saada keskusteluapua ja tukea päihteisiin tai muihin elämän ongelmatilanteisiin liittyen. Tarkemmat viikko-ohjelmat löydät Killan nettisivuilta tai somesta. Nähdään!


Yhteensä: 3