Ahjolan Poikatyö / Poikien Tupa

10.08.2020 - 07.12.2020 / Harrasteryhmä, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä / Ahjolan Setlementti ry

Toimintaa järjestetään

Ma
Poikien Tupa klo 15:00-19:00
Ti
VIP ryhmä klo 15:00-16:30
Ke
Peli- ja mediaryhmä klo 17:00-18:30
To
Mun juttu ryhmä klo 15:00-17:00

Ahjolan Poikatyöllä on viikottaista avointa toimintaa, ryhmiä, retkiä, leirejä ja tapahtumia.

Poikien Tuvan aukiolot ovat maanantaisin klo 15-19 (samoissa tiloissa Tyttöjen Tuvan kanssa, vaihtuvina päivinä)

Poikien Tupa on 10–17-vuotiaille tamperelaisille pojille ja sukupuoleltaan moninaisille lapsille ja nuorille tarkoitettu kohtaamispaikka ja toimintatila. Poikien Tuvalla kävijät pääsevät kerran viikossa viettämään mukavaa aikaa esimerkiksi leikin, pelaamisen, askartelun, ruoanlaiton ja rennon yhdessäolon merkeissä. Poikien Tuvalla aikuisilla on aikaa olla läsnä, jutella ja toimia yhdessä kävijöiden kanssa. Toiminnan sisältö pohjautuu kävijöiden toiveisiin ja tarpeisiin ja jokainen on tärkeä osa Poikien Tuvan yhteisöä juuri sellaisena kuin on.

POIKIEN TUPA
Aukiolo maanantaisin klo 15.00–19.00
Syyskausi 10.8.–7.12.2020
Pispalan valtatie 45, 33250 Tampere

RYHMÄT

Ahjolan Poikatyön avoimet harraste- kasvuryhmät ovat tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuolensa moninaisesti kokeville lapsille ja nuorille. Ryhmät ovat maksuttomia ja Ilmoittautumiset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla suoraan poikatyön ohjaajalle.

Syksyn 2020 ryhmät:

VIP-RYHMÄ
Tiistaisin klo 15-16.30
Voima-tila (Pispalan valtatie 45, Tampere)
(1.9.-27.10., EI 13.10.)

Kaipaatko tukea kaveritaitoihin? Haluaisitko oppia käsittelemään omia tunteitasi paremmin? VIP-ryhmässä osallistujat pääsevät harjoittelemaan toiminnallisesti ja luovasti tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Ryhmässä käsitellään mm. itsetuntoa, tunteiden tunnistamista ja hallintaa, empatiaa, kaveritaitoja sekä ryhmässä toimimista. Mukaan mahtuu max. 6 osallistujaa ja se on tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuoleltaan moninaisille. Ryhmäkertoja yhteensä 8.

PELI- JA MEDIARYHMÄ
Keskiviikkoisin klo 17-18.30
Tuvan TV-huone (Pispalan valtatie 45, Tampere)
(2.9.-25.11., EI 14.10.)

Peli- ja mediaryhmässä on mahdollisuus päästä yhdessä pohtimaan pelaamista ja mediaa ilmiöinä sekä omaa peli- ja mediakäyttäytymistään. Tämän lisäksi ryhmässä pelataan yhdessä erilaisia lauta- ja konsolipelejä. Ryhmään voi myös halutessa tuoda omia pelejä mukaan. Mukaan mahtuu max. 8 osallistujaa ja se on tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuoleltaan moninaisille. Ryhmäkertoja yhteensä 12.

MUN JUTTU -RYHMÄ
Torstaisin klo 15-17
Ahjolan liikuntasalissa (Ahjolankatu 3, Tampere)
(3.9.-29.10., EI 15.10.)

Haluaisitko löytää itsellesi uuden harrastuksen? Haluaisitko kokeilla jotain aivan uutta? Mun juttu -ryhmässä on mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia harrastusmuotoja, kuten liikuntaa, kokkailua, kädentaitoja, musiikkia, tanssia, teatteria, sirkusta yms. Ryhmä kannustaa mukavan tekemisen ääreen ja sen avulla voi vaikka löytää itselleen aivan uuden harrastuksen. Mukaan mahtuu max. 10 osallistujaa ja se on tarkoitettu 10–17-vuotiaille pojille ja sukupuoleltaan moninaisille. Ryhmäkertoja on yhteensä 8.

Ilmoittautumiset ryhmiin:
niklas.soderstrom(at)ahjola.fi / p. 044 553 8432
sonja.vannas(at)ahjola.fi / p. 044 553 8493

Tapahtumat, retket ja lomatoiminta

Ahjolan Poikatyö haluaa myös mahdollistaa kävijöilleen ikimuistoisia elämyksiä järjestämällä erilaisia toiveiden mukaisia tapahtumia, retkiä ja lomatoimintoja. Ahjolan Poikatyö järjestää esim. monipuolista kesätoimintaa, syys- ja talvilomatoimintaa, Poikien Lauantai -teemapäiviä sekä unohtumattomia retkiä! Toiminta pyritään pitämään lähtökohtaisesti maksuttomana tai hyvin edullisena, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua taloudellisista haasteista huolimatta.

 • PERHEIDEN PÄIVÄ. Tervetuloa Tyttöjen Tuvan ja Ahjolan Poikatyön perheiden päivään la 5.9. klo 12–15! Luvassa monenlaista mukavaa tekemistä koko perheelle! Perheiden päivässä mm. hemmottelupiste, mysteerin ratkaisua, kädentaitoja ja välipalaa. Ilmoittauduthan ennakkoon toiminnan työntekijöille! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset ruoka-aineallergiat. Tapahtuma on osa Ahjola 90v. juhlavuoden tapahtumia, joita järjestetään läpi vuoden!
 • SYYSLOMA (vko 42):
  • SPORTTIPÄIVÄ ma 12.10. klo 12–15. Sporttipäivässä on luvassa monipuolista liikunnallista aktiviteettia Ahjolan liikuntasalissa (Ahjolankatu 3, Tampere) Poikatyön kävijöille ja heidän vanhemmilleen. Ennakkoilmoittautuminen.
  • RETKI POLIISIMUSEOON ti 13.10. klo 12–16. Retkellä pääsemme tutustumaan Hervannassa sijaitsevaan Poliisimuseoon (Vaajakatu 2, Tampere). Luvassa myös muuta hauskaa salapoliisiohjelmaa. Kokoonnumme klo 12 Tuvalle, josta lähdemme yhdessä bussilla kohti museota. Retki päättyy Poikien Tuvalle klo 16. Ennakkoilmoittautuminen.
  • NAAMIAISET pe 16.10. klo 12–17. Luvassa hulvattoman hauskat naamiaiset Poikien Tuvalla, joissa tarjolla pukukilpailu, herkkuja ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa, jota tupalaiset saavat itse olla mukana toteuttamassa. Ennakkoilmoittautuminen.
 • POIKIEN LAUANTAI 5.12. klo 12–16. Luvassa tupalaisten itse toivomaa ja suunnittelemaa ohjelmaa sekä tietenkin herkkuja. Ohjelmaan saa vaikuttaa Poikien Tuvan Tupaneuvostoissa. Ennakkoilmoittautuminen.

Osoitteet

 • Poikien Tupa

  Pispalan valtatie 45, Tampere, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa

Kunta
Tampere

Kaupunginosa / Kylä
Pispala

Poikien Tupa

Pispalan valtatie 45, Tampere, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kerhot, kulttuuri ja taide, käden taidot, lapsuus ja perhe-elämä, lomat ja leirit, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, osuustoiminta, tapahtuma, teemapäivät ja -viikot, tempaus, tukihenkilötoiminta, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, vertaistuki, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

lapset ja nuoret, liikuntarajoitteiset, maahanmuuttajat ja pakolaiset, miehet, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Linkkejä

Ahjolan Poikatyö

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

 • Tilaan pääsee pyörätuolilla
 • Tilaan pääsee rollaattorilla
 • Pysäköintimahdollisuus
 • Järjestäjä ei takaa tilan esteettömyyttä

Yhteistyökumppanit

Ahjolan Setlementti ry

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautua voi paikan päällä tai nettilomakkeella.